نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

  1. #1

    کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    درود دوستان چطوری میتونم دکمه Button که برای فرم گذاشتم رو توسط دکمه های enter و space کیبورد فرمان پذیر کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 02 اسفند 1394 در 15:11 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    Tabindex دکمه رو صفر قرار بده البته دیگر کنترل ها نیز نباید صفر باشند این برای فوکوس است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    سلام

    private void Frm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    Button1_Click(null, null);
    }

  4. #4

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    Tabindex دکمه رو صفر قرار بده البته دیگر کنترل ها نیز نباید صفر باشند این برای فوکوس است
    با تشکر از شما.
    مقدار پیش فرضش 61 بود.0 کردم.ولی به محض اجرای برنامه عمل میکرد.بدون اینکه من دکمه ای بزنم.و وقتی کلیک میکردم داخل تکست باکس واسه دادن ورودی،باز button خاموش میشد.
    یعنی وقتی ابتدا، برنامه اجرا میشه دکمه button اتومات عمل میکنه.و چون همچنان روشن هست با زدن دکمه اینتر و اسپیس هم عمل میکنه منتها تا قبل اینکه بخوای داخل تکست باکس چیزی بنویسی.
    برنامه من 3 تا ورودی میگیره از کاربر و بعد با زدن دکمه button یه سری محاسبات میکنه و در 7 خروجی تحویل میده.
    باید اینجوری باشه که تا زمانی که 3 تا تکست باکس ورودی نگرفته دکمه button خاموش بمونه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    تو رویداد TextChanged هر سه تکست باکس بگو اگر هرسه تکست باکس تکستشون مخالف null بود دکمه باتن فعال شه.میتونی تو رویداد leave هم همینو بگی

  6. #6

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط AmiN0012 مشاهده تاپیک
    تو رویداد TextChanged هر سه تکست باکس بگو اگر هرسه تکست باکس تکستشون مخالف null بود دکمه باتن فعال شه.میتونی تو رویداد leave هم همینو بگی
    مرسی داداش
    من این دستور رو در تکس چنج تکست باکس گزاشتم ولی کلید بوتون اصلا فوکوس نمیشه که بشه اینترش کرد.
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    button1_Click(null, null);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله miillad : چهارشنبه 05 اسفند 1394 در 10:29 صبح

  7. #7

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    داداش من همین دستور رو تو leave تکست باکس هم گذاشتم ولی فرقی نکرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط miillad مشاهده تاپیک
    مرسی داداش
    من این دستور رو در تکس چنج تکست باکس گزاشتم ولی کلید بوتون اصلا فوکوس نمیشه که بشه اینترش کرد.
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    button1_Click(null, null);
    }
    این دستور Button رو فوکوس نمی کنه که، دستورات داخلش رو اتوماتیک اجرا می کنه که همون کاری که شما می خوای رو بدون زحمت کلیک کردن انجام میده
    ولی اگه میخوای فوکوس کنه یه خورده تغییرش بده :
    private void Frm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    Button1.Focus();
    }

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد


    public partial class Form2 : Form
    {

    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    foreach (var tb in Controls.OfType<TextBox>())
    tb.TextChanged += textBox_TextChanged;
    }
    void textBox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Enabled = !(string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text.Trim())
    || string.IsNullOrEmpty(textBox2.Text.Trim())
    || string.IsNullOrEmpty(textBox3.Text.Trim()));
    }


    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Enabled = false;
    KeyPreview = true;
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Button is clicked");
    }


    private void Form2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode != Keys.Enter) return;
    if (button1.Enabled)
    button1_Click(null, null);
    }
    }
    First,solve the problem then write the code

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه Button با Enter و Space کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط AmiN0012 مشاهده تاپیک
    سلام

    private void Frm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    Button1_Click(null, null);
    }
    بهترین راه رو ایشون بهتون گفتند دیگه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در رویداد کلیک کردن روی دکمه
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1394, 19:03 عصر
  2. سوال: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter
    نوشته شده توسط gigelaknak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 00:23 صبح
  3. سوال: حرکت بین سطر های یه دیتا گرید با کلیک کردن روی دکمه
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 19:23 عصر
  4. سوال: چگونه کلیک کردن روی دکمه با استفاده از کد نویسی؟
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 21:39 عصر
  5. عوض کردن جای دکمه Tab با Enter
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 08:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •