نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

  1. #1

    نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    لام دوستان .. من با توجه به آموزشی که در سایت بازار ارئه شده بود ، امکان بررسی به روز رسانی رو به برنامم اضافه کردم .. حالا میخوام با توجه به این امکان به کاربر یه پیغام نمایش بدم که مثلا اطلاع بده نسخه جدید موجود است (نمایش پیغام مثلا یه دیالوگ باکس و یا غیره ) !
    اینکه چه پیغامی نمایش بدم یا اینکه مثلا دیالوگ باکس باشه یا چیز دیگه زیاد مهم نیست ، میخوام بدونم کلا این دستورات نمایش پیغام و این مسئله رو کدوم قسمت اکتیویتی اصلی و با بررسی چه پارامترهایی باید پیاده سازی کنم ؟؟؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید !!

    این لینک صفحه آموزش بررسی به روز رسانی در سایت بازار هست :

    https://cafebazaar.ir/developers/docs/ba...heck/?l=fa

  2. #2

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    نقل قول نوشته شده توسط yasiiii مشاهده تاپیک
    لام دوستان .. من با توجه به آموزشی که در سایت بازار ارئه شده بود ، امکان بررسی به روز رسانی رو به برنامم اضافه کردم .. حالا میخوام با توجه به این امکان به کاربر یه پیغام نمایش بدم که مثلا اطلاع بده نسخه جدید موجود است (نمایش پیغام مثلا یه دیالوگ باکس و یا غیره ) !
    اینکه چه پیغامی نمایش بدم یا اینکه مثلا دیالوگ باکس باشه یا چیز دیگه زیاد مهم نیست ، میخوام بدونم کلا این دستورات نمایش پیغام و این مسئله رو کدوم قسمت اکتیویتی اصلی و با بررسی چه پارامترهایی باید پیاده سازی کنم ؟؟؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید !!

    این لینک صفحه آموزش بررسی به روز رسانی در سایت بازار هست :

    https://cafebazaar.ir/developers/docs/ba...heck/?l=fa

    لینک صفحه ای که فرستاتید کار نمیکنه میزنه اشتباه است. صفحه ای یافت نشد.

    ولی شما میتونید یه فایل txt ایجاد کنید و اونرو توی یک مسیر هاست ذخیره کنید و برای برنامه تعریف کنید وقتی برنامه اجرا شد فایل رو از مسیر بخونه و مقدارشو با مقدار ورژن برنامه مقایسه کنه و اگه یکی مبود درخواست به روز رسانی بده و هنگامی که به روز رسانی رو تایید کرد وارد آدرس برنامه شما در بازار بشه.
    برای چک کردن این متغیر میتونید از یک دیتابیس استفاده کنید که این دیتاببیس میتونه sqlite باشه یا روش های ذخیره سازی دیگه. و در به روز رسانی ورژن جدید برنامه رو توی دیتابیس ذخیره کنید

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    ممنون از راهنماییتون !!

  4. #4

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    بله ظاهرا لینک اشتباه ...

    فکرمیکنم این درست باشه

    لینک در بازار

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    خب تو این صفحه که همه چیز با جزئیات و کد توضیح داده شده، تو کدوم بخشش مشکل دارید ؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    خب تو این صفحه که همه چیز با جزئیات و کد توضیح داده شده، تو کدوم بخشش مشکل دارید ؟
    خب راستش کار توابعی که توضیح داده رو تقریبا فهمیدم .. حالا اینکه مثلا از متغییر vCode که گفته شده در صورتی که آپدیتی موجود باشه یه مقدار بزرگتر از صفر رو برمیگردونه در کدوم قسمت از برنامه باید استفاده کنم تا برای مثلا بگم در صورت اوکی بودن این متغیر یه پیام به کاربر نمایش بده !! یا اینکه اصلا باید از گزینه ی دیگه ایی استفاده کنم ؟ خواستم بعد از فراخوانی initService(); در onCreate ازش استفاده کنم ، ولی اجازه استفاده این متغیر رو چون public نیست اینجا نمیده !!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    این قسمت از کد که در مستندات بازار توضیح داده شده رو ببینید:

    class UpdateServiceConnection implements ServiceConnection {
    public void onServiceConnected(ComponentName name, IBinder boundService) {
    service = IUpdateCheckService.Stub
    .asInterface((IBinder) boundService);
    try {
    long vCode = service.getVersionCode("your.app.packagename");
    Toast.makeText(MainActivity.this, "Version Code:" + vCode,
    Toast.LENGTH_LONG).show();
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    Log.e(TAG, "onServiceConnected(): Connected");
    }

    public void onServiceDisconnected(ComponentName name) {
    service = null;
    Log.e(TAG, "onServiceDisconnected(): Disconnected");
    }
    }


    این یک کلاس داخلی هست، متد onServiceConnected یک Callback هست که زمانی که اتصال به سرویس بازار برقرار شد، نتیجه رو بهتون بر میگردونه، اینجا قسمتی هست که باید تصمیم بگیرید در صورت وجود آپدیت چه کاری کنید.
    اون خط از کد که Toast هست رو ببینید، اونجا یک مثال هست که بدونید در اون قسمت داده ای رو از بازار دریافت کردید، شما باید در این قسمت چک کنید که آیا مقداری که برگردونده شده بزرگتر از صفر هست (و در صورت نیاز با versionCode برنامه تون مقایسه ش کنید) و در نهایت اگر شرط برقرار بود، به کاربر اطلاع بدید که برنامه رو آپدیت کنه.

    در واقع اگر کدها رو مثل نمونه کد بازار تنظیم کرده باشید (یعنی initService رو در onCreate صدا زده باشد)، کافیه که بجای نمایش یک Toast در کد بالا، عملیات دلخواه خودتون رو انجام بدید.

  8. #8

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    ممنون از راهنمایی خوبتون .. در مورد روش ایجاد فایل txt و استفاده از هاست هم کار میکنم !! ممنون !

  9. #9

    نقل قول: نمایش پیغام به روزرسانی به کاربر با توجه به آموزش بررسی به روزرسانی در سایت بازار

    نقل قول نوشته شده توسط yasiiii مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی خوبتون .. در مورد روش ایجاد فایل txt و استفاده از هاست هم کار میکنم !! ممنون !
    سلامی دوباره.
    من به نوبه خودم توصیه میکنم حتما کار با سرور یا همون هاست رو کار کنید. به اینصورت می تونید برنامه های تحت سرور پیاده سازی کنید.
    در کل دیتابیس خوئتون روی ایترنت پیاده میکنید و قابلیت های خوبی به برنامه تون میتونید بدید

تاپیک های مشابه

  1. نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط
    نوشته شده توسط fardin_esmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 15:03 عصر
  2. طراحی ساختار مدیریت نمایش پیغام به کاربر در نرم افزار
    نوشته شده توسط vof.ir در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 23:08 عصر
  3. گفتگو: طراحی ساختار مدیریت نمایش پیغام به کاربر در نرم افزار
    نوشته شده توسط vof.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 16:54 عصر
  4. نمايش پيغام به كاربر
    نوشته شده توسط mostafa-sohrablou در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 21:20 عصر
  5. Redirect و نمایش پیغام به کاربر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •