نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,014

    انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    با عرض سلام من برای نمایش متن در دیتاگرید از کد تصویر استفاده میکنم چرا؟ بعضی از حروف ناخواناست و فقط یک ردیف از اطلاعات نمایش داده میشه؟

    4.jpg


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,014

    نقل قول: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    در تصویر میبینی تاریخ ورود و خروج در یک ستون ذخیره شده من برای اختلاف دو تاریخ و محاسبه اضافه کاری چ کار کنم؟ البته اگر در دوستون بود با datediff راحت انجام میشد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 5.jpg‏ (95.8 کیلوبایت, 58 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 09 اسفند 1394 در 23:31 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,014

    نقل قول: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    لطفا مورد اولی را جواب دهید با تشکر
    بهتره فایل متنی رو یک فایل شبیه فایل ایکسل یا اکسس در نظر بگیری و بااستفاده از OleDb مدیریتش کنی :
    اگه در فایل متنی ستونها رو بوسیله + از هم جدا کردی ، درانتهای رشته اتصال به جای اون ویرگول علامت + رو قرار بده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 09 اسفند 1394 در 23:32 عصر

  4. #4

    نقل قول: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    با عرض سلام من برای نمایش متن در دیتاگرید از کد تصویر استفاده میکنم چرا؟ بعضی از حروف ناخواناست و فقط یک ردیف از اطلاعات نمایش داده میشه؟

    4.jpg
    فایل متنی را بصورت utf8 ذخیره کنید برای اینکار فایل را در نوت پد باز کنید و سپس save as کنید و در پنجزه save as میتوانید فرمت یا همان encoding فایل را میتوانید تنظیم کنید
    حالا که فایل بصورت یونیکد ذخیره شده پس باید آنرا بصورت utf8 هم باید بخوانی برای اینکار در زمان باز کردن فایل میتوانید روش یا encoding خواندن از فایل را مشخص کنید

  5. #5

    نقل قول: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    سلام دوست عزیز
    برا سوال دومی.
    شما میتونی COUNT یه فرد خاص رو بگیری. اگه زوج بود خارج شده و اگه فرد بود وارد شده.
    حالا اخرین زوج رو از اخرین فرد کسر کنی زمان کاری رو بدست میاری.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,014

    نقل قول: انتخاب فایل متنی و نمایش در datagridview

    تقریبا جواب اقا رضا درست بود نرم افزار همین کارو کرده .اوکده تاریخ مثلا فروردیت رو به تر تیب ثبت کرده و یک در میان اعداد 1و2 رو قرارداده 1 برای ورود و 2 برای خروج .
    حالا جایی که تاریخ تقویم با تاریخ ثبت پرسنل همخوانی نداره خالی و نوشته غیبت یا تعطیل کاری. و جایی که فقط یک تاریخ ثبت شده نوشته خروج کارمند ثبت نشده است.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن از فایل متنی و نمایش در gridview
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1394, 17:22 عصر
  2. آموزش: خواندن از فایل متنی و نمایش در DataGridView
    نوشته شده توسط mrprestige در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1394, 12:08 عصر
  3. خواندن اطلاعات از يك فايل متني و نمايش ان در يك text view
    نوشته شده توسط novinmehran در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1394, 09:24 صبح
  4. سوال: نحوه نمایش فایل متنی ذخیره شده در هاست
    نوشته شده توسط hosein3000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:16 عصر
  5. نحوه upload کردن یک فایل متنی و نمایش محتویات فایل در textbox
    نوشته شده توسط سمیرا55 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •