نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کد جستجوی متن شبیه تر

  1. #1

    کد جستجوی متن شبیه تر

    سلام دوستان.فرض کنید ما توی بانک اطلاعاتی 3 تا رکورد داریم
    1-ثمین تجارت
    2-شرکت تجارت
    3-شرکت ثمین استاندارد سازان

    حالا می خوام کد جستجویی رو داشته باشم که مثلا وقتی گزینه ثمین سرچ بشه، گزینه اول و سوم رو بیاره
    وقتی ثمین تجارت هم سرچ بشه، چون کلمه ثمین و تجارت توی 3 تا گزینه هست همه رو بیاره، ولی گزینه 1 بالاتر باشه چون دوتا کلمه مشابه داره.یعنی کلمه کلمه عبارات رو بگرده و اونی که شباهت بیشتری داره بیاره بالاتر و بقیه عباراتی که حتی اگر یک کلمه مشترک دارن رو بیاره.امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
    شما کد یا الگوریتمی دارید که اینطوری بتونه کار کنه؟
    پیشاپیش متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: کد جستجوی متن شبیه تر

    سلام از این کد استفاده کنید :

    Select * From TableName Where FieldName Like N'%@Name%'

  3. #3

    نقل قول: کد جستجوی متن شبیه تر

    ممنون از راهنماییتون ولی من می خوام رتبه بندی بشه.یعنی هرچی شبیه تر بود، توی جستجو بالاتر قرار بگیره.مثلا 2 تا کلمه مشابه بالاتر از یک کلمه مشابه باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: کد جستجوی متن شبیه تر

    نقل قول نوشته شده توسط salibsatan مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون ولی من می خوام رتبه بندی بشه.یعنی هرچی شبیه تر بود، توی جستجو بالاتر قرار بگیره.مثلا 2 تا کلمه مشابه بالاتر از یک کلمه مشابه باشه
    الان متوجه منظورتون شدم...
    آخرین ویرایش به وسیله csharpcollegian : دوشنبه 03 اسفند 1394 در 10:31 صبح

  5. #5

    نقل قول: کد جستجوی متن شبیه تر

    اگه بانک اطلاعاتی شما sqlserver هست
    یه امکانی داره بنام full text search
    شما باید از اون استفاده کنی
    http://blog.sqlauthority.com/2008/09...log-and-index/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کد جستجوی متن شبیه تر

    میتونید از توابع رشته ای همراه Like استفاده کنید
    این توابع تست کنید شاید نتیجه گرفتید
     StartsWith()     
    Contains()

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد جستجوی دامنه
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 17:55 عصر
  2. سوال: جستجوی متن در فایل
    نوشته شده توسط sina32 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 23:59 عصر
  3. سوال: الگوریتم یا کد ادیتور متن
    نوشته شده توسط mgro5862 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 20:41 عصر
  4. جستجوی متن های دارای اعراب عربی
    نوشته شده توسط niloufar در بخش VB.NET
    پاسخ: 45
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 19:47 عصر
  5. جستجوی متن چند رکورد در کنار هم (FTS)
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 22:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •