نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    با سلام
    بنده مقدمات یه نرم افزار رو نوشتم خواستم تستش کنم ببینم توی نصب مشکلی نداشته باشه فایل نصبش رو با Setup Factory ایجاد کردم ولی وقتی بعد از نصب فایل اجرایی نرم افزار رو اجرا میکنم خطای زیر نشون داده میشه.
    لازم به ذکره که بنده نرم افزار رو توی ویندوز 8 با .net Framework 4 ایجاد کردم.
    نرم افزار رو هم توی ویندوز xp نصب کردم.
    untitled.JPG

  2. #2

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    کسی مشکل رو نمیدونه؟
    سلام
    مطمئن نیستم ولی فک کنم فریموورکش متفاوته باید یه نسخه فریم وورک دیگه روی ویندوزت نصب کنی(فک کنم باید 3.5 رو هم نصب کنی روی سیستمت)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط rezashaban مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئن نیستم ولی فک کنم فریموورکش متفاوته باید یه نسخه فریم وورک دیگه روی ویندوزت نصب کنی(فک کنم باید 3.5 رو هم نصب کنی روی سیستمت)
    نه 3.5 هم نصبه رو سیستم.
    این عکس از داخل event viwer هستش ببینید چیزی ازش میفهمید.
    untitled.jpg

    من هیچ خطایی توی این فرمایی که اسمش رو نوشته ندارم نمیدونم چرا ایراد گرفته!
    چون نسخه فریم ورک انتخابی توی Visual studio به 4 ست شده برا نصب توی xp مشکلی نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    سلام
    اطلاع دقیق ندارم ولی ظاهراً نسخه 4 روی xp جواب نمیده شما باید با 3.5 پروژه رو کامپایل کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    ولی قبلا تو همین سایت توی یکی از پست ها بحث کردیم که نسخه 4 روی Xp نصب میشه.
    مشکل اینه که اگه بخوام فریم ورک رو به 3.5 تغییر بدم به این راحتی نیست و کلی خطا میده حتی کامپوننت هایی که استفاده کردم روی 3.5 جواب نمیده واااااای
    بله کامپوننت های telerik روی .Net Framework 3.5 جواب نمیده .چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    آقا قبلا بحث کردیم که framework4 روی xp مشکلی نداره اینم مدرکش:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D9%84%D9%81
    حالا چکار کنم؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    درسته اون 4.5 بود!!! ولی در این لینک گفته بعد از نصب نسخه 4 باید جدیدترین آپدیتش یعنی 4.0.3 رو نصب کنید. لینکش هم همونجا هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    درسته اون 4.5 بود!!! ولی در این لینک گفته بعد از نصب نسخه 4 باید جدیدترین آپدیتش یعنی 4.0.3 رو نصب کنید. لینکش هم همونجا هست.
    "درسته اون 4.5 بود!!!" منظورتون کدومه؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نگاه کنید دوست عزیز داره خطای IO Exception میده...احتمالا یه فایل یا کامپوننتی دارید که تو ستاپ سازی استفاده نکردید... اگه بتونید یه try-catch کلی بزارید تو برنامه می تونید محل دقیق خطا رو کشف کنید
    در ضمن XP از .net 4 ساپورت میکنه
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    "درسته اون 4.5 بود!!!" منظورتون کدومه؟
    یعنی اون فریمورکی که روی xp نصب نمیشد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    درسته اون 4.5 بود!!! ولی در این لینک گفته بعد از نصب نسخه 4 باید جدیدترین آپدیتش یعنی 4.0.3 رو نصب کنید. لینکش هم همونجا هست.
    اون نسخه جدیدشم نصب کردم ولی باز هم همون خطا میده.
    please help me...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    نگاه کنید دوست عزیز داره خطای IO Exception میده...احتمالا یه فایل یا کامپوننتی دارید که تو ستاپ سازی استفاده نکردید... اگه بتونید یه try-catch کلی بزارید تو برنامه می تونید محل دقیق خطا رو کشف کنید
    در ضمن XP از .net 4 ساپورت میکنه
    اگه تو تصویر دقت کنین خطا از سمت VS نیست پس try catch گذاشتن فایده نداره
    تازه error های جدیدی هم بوجود اومد:
    1.JPG

    2.JPG
    3.JPG

  13. #13
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    کامپوننت خاصی استفاده کردید؟؟که تو سیستم مقصد کپی نشده باشه؟؟
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    فایل کانفیگ برنامتون بزارید ممکنه اشکال از اونجا باشه

    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client"/>
    </startup>

    این تگ اضافه شده؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    بله این تگ رو دارم به غیر از قسمت آخرش یعنی profile رو نداره.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    بله از کامپوننت های telerik استفاده کرده ام اما:
    من دو نوع فایل setup ساختم هیچکدومشم جواب نداد یعنی همین ارور ها رو داد.
    یک نوع کل پوشه ی مربوط به پروژه رو به نرم افزار ستاپ ساز دادم.
    و نوع دیگه اینکه فقط پوشه bin و فایل های درون اون رو به پروژه دادم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    آقا مشکل رو یافتم ولی چرا؟؟؟
    یه برنامه خیلی ساده ساختم بدون هیچ کامپوننتی.ستاپ ازش ساختم و روی یه سیستم دیگه(همون سیستم که در بالا هم ستاپ رو روش اجرا میکردم)اجرا و نصب کردم.برنامه اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت.
    بعد اومدم و یه دکمه از مجموعه telerik روی فرم گذاشتم و اجرا و ایجاد و فایل ستاپ و نصب و اجرای نرم افزار ولی خطا داد.
    واااای چرا؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    آقا کامپوننت telerik رو هم اضافه کردم به فایل نصب ولی الان بعد از نصب خطا این شد:
    untitled.JPGچرا؟

  19. #19

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    خب اینکه میگه برنامه ای که ساختی 32بیتی نیست؛ موقع Build برنامه Compile Mode رو گذاشتی روی any cpu?

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    بله any cpu گذاشتم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    سلام.
    با توجه به پست 18 (یه برنامه ساده) خطای پست 19 رو رفعش کردم ولی پروژه اصلی خودم رو با اینکه کامپوننتهاش رو اضافه کردم و نصب کردم ولی هنوز خطای پست 13 نشون داده میشه.
    کسی نیست کمک کنه؟

  22. #22

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    سلام
    شما وقتی از یک کامپوننت استفاده میکنی ، دو مطلب رو باید رعایت کنی ، اول اینکه کامپوننت تلریک باید روی سیستم خودت (هنگام توسعه) رجیستر شده باشه و نهایتا وقتی بعنوان رفرنس به پروژت اضافش کردی ، از قسمت Refrences در Solution Explorer آیتم مورد نظر رو انتخاب کن و در پنجره Properties ، آیتم Copy Local رو true تنظیم کن و برنامت رو کامپایل کن. اینجوری فایل های مورد نیاز بصورت خودکار کنار فایل اجراییت کپی میشوند و قاعدتا اینجوری باید حل بشه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    ممنون دوست عزیز.
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : سه شنبه 18 اسفند 1394 در 08:42 صبح

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    سلام دوستان.آقا دوباره باز این مشکل بوجود اومد نمیدونم چیکار کنم.تنها فرقی که با قبل کرده یه تعداد فرم به پروژه اضافه شده و یکی دو تا کامپوننت که اونها رو هم به Refrences اضافه کردم و خاصیت Copy Local رو هم تنظیک کردم ولی حل نشد.
    حتی خیلی از فرم ها رو حذفشون کردم ولی بازم حل نشد.
    فقط یه برنامه ساده نوشتم .net frame work رو هم مثل پروژه بالایی رو 4 تنظیم کردم و یه کامپوننت telerik هم گذاشتم روی فرم و فرم نصبش رو اجرا کردم و نصب و... و اجرا شد مشکلی نداشت.
    دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم
    ضمنا عرض کنم که برنامه رو توی ویندوز 8.1 نوشتم و عملیات نصب رو دارم توی ویندوز xp انجام میدم.برنامه روی یک سیستم نصب میشه و دیتابیس هم که روی یه سرور هستش.
    خطاهایی هم که هست اینهاست:
    1.JPG
    2.JPG
    3.JPG

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    کسی نیست کمک کنه؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    کسی نمیتونه مشکل بنده رو حل کنه؟؟؟

  27. #27

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    سلام
    حدس زدن مشکل شما به اینصورت یک مقدار مشکله ، آیا امکانش هست برنامتون رو ارسال کنید و یا حداقل در یک برنامه تستی سعی کنید همین مشکل رو ایجاد کنید و اون رو ارسال کنید تا بررسی کنیم؟
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    ممنون دوست عزیز که تا این حد پیگیر هستین.
    راستش برنامه ای که نوشتم مربوط به محل کارمه و فقط از همون جا هم میتونم برنامه رو بفرستم(امکان جابجا کردنش رو ندارم)و میترسم برام مشکل ساز بشه چون محل کارم ...ه(امیدوارم فهمیده باشین چی میگم همین جوری از لحاظ امنیت شغلی رو لبه تیغ هستم دیگه اگه....).فردا تعدادی از فرمای خیلی سادش رو میفرستم.
    بازم ممنون

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    آقا اینم برنامه فقط دو تا فرم داره
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : یک شنبه 26 اردیبهشت 1395 در 15:05 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: خطا در نصب نرم افزار تولید شده

    نمیدونم چرا توی پوشه debug یه پوشه دیگه با مسیر bin\debug درست شده همچنین یه پوشه هایی با نام های de,es,ja,ru ایجاد شدن که قبلا نبودن نمیدونم چیه!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیغام خطا در اجرا نرم افزار نوشته شده با C#‎در سیستم win7
    نوشته شده توسط amir.zerehpoosh در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1395, 21:30 عصر
  2. سوال: بروز رسانی نرم افزار تولید شده از طریق وب سرویس
    نوشته شده توسط nilda_15 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 دی 1389, 08:47 صبح
  3. error در نصب نرم افزار از dvd
    نوشته شده توسط Microname در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 00:01 صبح
  4. مشکل در نصب نرم افزار در سوزه 11
    نوشته شده توسط Sundown در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 19:08 عصر
  5. مشکل در نصب نرم افزار نوشته شده
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 19:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •