نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق

  1. #1

    Question انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق

    سلام
    برای انتقال یک پیام از کنترلر به ویو از دستور زیر در سمت کنترلر استفاده میکنیم:

    ViewData["a"]="hello"

    و در سمت ویو مینویسیم:
    ViewBag.a


    میشه توضیحی در مورد viewData , ViewBag بدید من فقط در همین حد میدونم که برای انتقال data از کنترلر به ویو استفاده میشه.
    آیا viewData , ViewBag متغییرند؟

  2. #2

    نقل قول: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_14 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای انتقال یک پیام از کنترلر به ویو از دستور زیر در سمت کنترلر استفاده میکنیم:

    ViewData["a"]="hello"

    و در سمت ویو مینویسیم:
    ViewBag.a


    میشه توضیحی در مورد viewData , ViewBag بدید من فقط در همین حد propertyمیدونم که برای انتقال data از کنترلر به ویو ستفاده میشه.
    آیا viewData , ViewBag متغییرند؟
    سلام دوست عزیز

    viewbag و viewdata دو شی پویا (Dynamic Object) هستند . یعنی هیچ گونه property و متدی درون ان ها وجود ندارد و زمانی که مثلا شما می نویسی
    "Viewbag.Name="reza یک پروپرتی همان لحظه در viewbag به نام Name ایجاد کردی .viewdata هم دقیقا مثل viewbag است ولی یک تفاوت دارند و ان هم در این است که viewdata یک property به نام model دارد که شما می توانی مقدار یا ابجکت مورد نظرت برای پاس دادن به View استفاده کنی .

    وسلام.

    امید وارم برات مفید بوده باشه.

  3. #3

    نقل قول: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق

    من با این اکشن یک آبجکت به سمت ویو میفرستم"
            public ActionResult Index()        {
    userProfile ouserProfile = new userProfile();
    ouserProfile.Username = "kamran_14";
    ouserProfile.Password = "232423423375";
    ouserProfile.UserActive = true;
    ViewData["m1"] = ouserProfile;
    return View();
    }

    و در سمت ویو با استفاده از viewData چطوری میتونم مقدار رو بگیرم من با viewBag میتونم (مثلا برای دریافت یوزرنیم در ویو مینویسم=> userName: @ViewBag.m1.Username) ولی با ViewData نمیتونم

  4. #4

    نقل قول: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_14 مشاهده تاپیک
    من با این اکشن یک آبجکت به سمت ویو میفرستم"
            public ActionResult Index()        {
    userProfile ouserProfile = new userProfile();
    ouserProfile.Username = "kamran_14";
    ouserProfile.Password = "232423423375";
    ouserProfile.UserActive = true;
    ViewData["m1"] = ouserProfile;
    return View();
    }

    و در سمت ویو با استفاده از viewData چطوری میتونم مقدار رو بگیرم من با viewBag میتونم (مثلا برای دریافت یوزرنیم در ویو مینویسم=> userName: @ViewBag.m1.Username) ولی با ViewData نمیتونم
    باید با عملیات Casting کارت رو انجام بدی

    @foreach (Username a in (Viewdata["m1"] as IEnumerable<Username>)) { <li>@a.Password</li>


تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در رابطه با ارسال آبجکت از کنترلر به ویو
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 06:02 صبح
  2. سوال: انتقال يك جدول از mdb به mysql
    نوشته شده توسط Mahsa Hatefi در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1387, 22:55 عصر
  3. ارسال یک فایل از سرور به کلاینت با socket
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 09:42 صبح
  4. انتقال جداول و .... از sql به access با ado
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 14:33 عصر
  5. انتقال یک variable از flas به asp
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •