نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل عجیب در دستور shell

  1. #1
    کاربر جدید آواتار astaraboy
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    آستارا
    سن
    32
    پست
    29

    مشکل عجیب در دستور shell

    سلام دوستان
    لطفا هرکی میتونه کمکم بکنه خیلی واجبه برام
    من یه دستور shell استفاده میکنم که برنامه تلگرام پرتابل ویندوز رو اجرا بکنه. اما متاسفانه فقط فایل exe رو مد نظر قرار میده و فایل های جانبی که در کنار برنامه هست استفاده نمیشه

    ببینید من میخوام برنامه تلگرام پرتابل ویندوز رو اجرا بکنم که اطلاعات اکانتش در فولدر data در کنار فایل اجرایی هست.وقتی با موس کلیک میکنم فایل اجرایی تلگرام با اکانت موجود بالا میاد اما وقتی همون فایل رو از داخل برنامه خودم با دستور shell اجرا میکنم اون فولدر data رو در نظر نمیگیره و برنامه صفحه اول ثبت نام تلگرام بالا میاد.
    هرکاری میتونستم کردم دارم کلافه میشم.لطفا کمکم کنید
    لازم به ذکره دستور رو از داخل منوی run ویندوز که اجرا میکنم درست بالا میاد فقط وقتی از داخل برنامم دستور میدم اینجوری اجرا میکنه
    ضمنا وقتی برنامه رو کامپایل میکنم و میبرم درست کنار فایل تلگرام پرتابل قرار میدم بازم درست کار میکنه
    واقعا مشکل کار چیه؟
    ایا دستوری هست که کاملا منوی run ویندوز رو اجرا بکنه؟
    لطفا هر راهنمایی میتونین بهم بکنین


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    482

    نقل قول: مشکل عجیب در دستور shell


  3. #3

    نقل قول: مشکل عجیب در دستور shell

    با سلام
    به نظر من اگر می توانید این کار را هم امتحان کنید:
    از یک فایل اجرایی رابط که با یک برنامه دیگر نوشته شده و پس از اجرا شدن توسط دستور shell در داخل وی بی 6 می تواند فایل اصلی را اجرا کند استفاده کنید
    مثلا می توانید از برنامه ساده و راحت اتوران مدیا استودیو و یا هر برنامه دیگری برای این کار استفاده کنید.
    البته من در ساخت نرم افزارم یک مشکل و محدودیت تقریبا شبیه به این حالت را داشتم و برای ساخت میانبر از فایل اجرایی یک چنین مشکلی بوجود آمد
    که توسط یک برنامه رابط مشکل حل شد.
    به هر حال امیدوارم که شما هم موفق شوید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    698

    نقل قول: مشکل عجیب در دستور shell

    یک کاری دیگری که هم می تونی بکنی
    اینکه یک کد اجرا شدن تحت داس . یعنی کدی که تو داس میزنی را اینجا بزن

    یک فایل تکست روی دسکتاپ باز کن و کد اجرا شدن برنامه ات را داخل اون بنویس (ویژوال بیسیک نه داس!)
    و بعد اونو با پسوند BAT ذخیره کن و با ویژوال بیسیک ادرس دهی اجری این فایل بت را بده ببین چطور میشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل عجیب در دستور shell

    سلام

    دلیلش مسیر جاری سیستم هست که علیرضا5 عزیز آدرس تاپیک حل مشکل رو گذاشتن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. مشکل عجیب در دستور select
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 12:20 عصر
  2. سوال: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت
    نوشته شده توسط atoorpatkan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 21:52 عصر
  3. مشکل عجیب در report
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 09:16 صبح
  4. مشکل عجیب در هنگام Refresh کردن
    نوشته شده توسط mohsen99 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 16:37 عصر
  5. مشکل عجیب در دلفی با Query
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •