نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جدا کردن اعداد سه رقم سه رقم در stringgrid

  1. #1

    جدا کردن اعداد سه رقم سه رقم در stringgrid

    با سلام
    چطور می شود اعداد موجود در stringgrid برای نمایش سه رقم سه رقم جدا کرد


  2. #2
    یه جستجو کنی بد نیست . قبلا بحث شده .


    موفق باشید .

تاپیک های مشابه

  1. StringGrid پویا
    نوشته شده توسط mohsenrahx در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 10:22 صبح
  2. StringGrid
    نوشته شده توسط masoumeh_61 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 01:28 صبح
  3. ذخیره اطلاعات StringGrid در بانک
    نوشته شده توسط ariadpg در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 14:49 عصر
  4. قرار دادن تاریخ در stringgrid با زدن یک کلید
    نوشته شده توسط farideh_23301 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 14:20 عصر
  5. نوشتن محتوای StringGrid در فایل ,خواندن از فایل
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •