نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: add connection error in visual studio

  1. #1

    add connection error in visual studio

    سلام.
    مشکل مربوط به افزودن فایل mdf به ویژوال استودیو 2013 هست که درsql server 2014 ساخته شده .
    تصویر ارور :
    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله roozbahani92 : سه شنبه 18 اسفند 1394 در 08:31 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: add connection error in visual studio

    در واقع تست کنید توی سیستم جدید یا ویژوال جدید چطور میتونید کانکشن استرینگ صحیحی بدید که به فایلتون وصل بشه

  3. #3

    نقل قول: add connection error in visual studio

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    در واقع تست کنید توی سیستم جدید یا ویژوال جدید چطور میتونید کانکشن استرینگ صحیحی بدید که به فایلتون وصل بشه
    می بخشید متوجه نشدم.من اتصال به دیتابیس از طریق برنامه ی ویندوز فرم رو دارم یاد میگیرم. ممکنه مشکل از ناسازگاری VS 2013 با sql server 2014 باشه ؟
    اصلا روشی که من دارم دیتابیس رو اتصال میدم صحیح هست یا برای نسخه ی express هست این روش؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: add connection error in visual studio

    خب دارید به sql اینتنس وصل میشید یا از این فایلهای sql در کنار پروژه؟

تاپیک های مشابه

  1. gotoxy in visual studio v6.0
    نوشته شده توسط bmz_mo در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1397, 19:10 عصر
  2. IntelliSense For C++‎ in Visual STUDIO
    نوشته شده توسط corona در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 10:10 صبح
  3. سوال: error 1305 visual studio
    نوشته شده توسط h_v1988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 21:44 عصر
  4. یک Error در Visual Studio 2005
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •