نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بلاک کردن یک سایت با سی شارپ

  1. #1

    بلاک کردن یک سایت با سی شارپ

    سلام
    ببخشید میخواستم بدونم ، میشه با سیشارپ کدی رو نوشت که یک سایت رو توی سیستم شما بلوک کنه،یعنی. به حدی دسترسیش بالا باشه که ، شما بهش یه سایتی رو بدین،و وقتی کسی میخواد وارد اون سایت بشه ، یا باز نشه و یا پیغام خطایی بده؟میشه چنین چیزی؟؟

  2. #2

    نقل قول: بلاک کردن یک سایت با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط MYSASOFT110 مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید میخواستم بدونم ، میشه با سیشارپ کدی رو نوشت که یک سایت رو توی سیستم شما بلوک کنه،یعنی. به حدی دسترسیش بالا باشه که ، شما بهش یه سایتی رو بدین،و وقتی کسی میخواد وارد اون سایت بشه ، یا باز نشه و یا پیغام خطایی بده؟میشه چنین چیزی؟؟
    فکر کنم این کدیه که نیاز دارید:


    String path = @"C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts";
    StreamWriter sw = new StreamWriter(path, true);
    String sitetoblock = "\n 127.0.0.1 google.com";
    sw.Write(sitetoblock);
    sw.Close();
    MessageBox.Show("Site Blocked");

  3. #3

    نقل قول: بلاک کردن یک سایت با سی شارپ

    خیلییی ممنون عالی بود
    میشه کاری کرد که وقتی کاربر اون سایت بلوک شده رو توی مرورگرش زد به یک صفحه دیکه منتقل بشه؟
    مث فیلترینگ؟؟

  4. #4

    نقل قول: بلاک کردن یک سایت با سی شارپ

    راحت ترین کار نوشتن یک DNS Server هست تا DNS سرور کارت شبکه رو روش ست کنید و وقتی طرف ادرس سایت غیر مجازی رو وارد کرد به یه سایت دیگه که میتونه یه پیچ هاست شده به صورت لوکال هست هدایت کنید .

    البته مباحث امنیتی و اینکه کاربرنتونه ‌DNS Server رو تغییر بده و ... در این بحث نمیگنجند .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قفل کردن یک رکورد با سی شارپ
    نوشته شده توسط jaleel2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1394, 09:25 صبح
  2. سوال: set کردن یک reference در سی شارپ با Assembly
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 20:37 عصر
  3. ایجاد یک حمله DOS به یک سایت با سی شارپ
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1387, 10:49 صبح
  4. چند سوال و یک پروژه با سی شارپ
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 11:39 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •