نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از متد Eval برای لرتباط با پایگاه داده

  1. #1

    استفاده از متد Eval برای لرتباط با پایگاه داده

    با عرض سلام
    من توی پروژه ی خودم برای خواندن اطلاعات از پایگاه داده از Eval استفاده می کنم ، ولی 2 تا سوال در این مورد دارم
    اول اینکه چطور می تونم یک تعداد محدود اطلاعات رو از پایگاه داده بخونم ، مثلا تعداد 10 سطر اول رو بخونم ؟
    دوم اینکه چطور می تونم سطر هایی که مثلا اسم شرکت سازنده ی اونها سونی هست رو نمایش بدم و بقیه نشون داده نشوند ؟

    <asp:ListView ID="lvPost" runat="server" OnPagePropertiesChanging="OnPagePropertiesChanging  ">
    <ItemTemplate>

    <div class="blogpost row">
    <div class="blogcontent col-md-12">
    <asp:Image ID="imgPost" CssClass="blogimage" runat="server" Width="847px" Height="320px" ImageUrl='<%# Eval("PoImage") %>' />
    <div class="blogdetails col-md-2 col-xs-12 date"> <span><%# Eval("PoDay") %></span><span><%# Eval("PoMonth") %></span> <a href='<%# "UPostDetail.aspx?PoID=" + Eval("PoID") %>' class="btn color2 medium">Details</a> </div>
    <div class="col-md-10 col-xs-12 blog-summery"> <a class="color1" href="blog-single.html">
    <h1><%# Eval("PoTitle") %></h1>
    </a> <span class="bloginfo"> <a href="#a"> <i class="fa fa-user fa-fw"></i><%# Eval("PoAutor") %></a> <a href="#a"> <i class="fa fa-comments fa-fw"></i>14 نظر</a> </span>
    <h1><strong> <%# Eval("PoDetail") %></strong></h1>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="clearfix f-space10"></div>

    </ItemTemplate>
    </asp:ListView>

    مرسی از وقتی که برای کمک کردن صرف می کنید

  2. #2

    نقل قول: استفاده از متد Eval برای لرتباط با پایگاه داده

    salam
    shoma mitoni dar ghesmate code asp ye data table besazi va query more nazareto besazi
    bad dar listview ghesmate design ono farakhoni koni
    dar in sorat dataye morede nazaret be eval pas dade mishe

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadi.hasan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    155

    نقل قول: استفاده از متد Eval برای لرتباط با پایگاه داده

    موقعی که داری توی SQl رکورد ها رو واکشی میکنی ده تای اول رو بکش بیرون وشرط زیر روبزار:
     Select  Top 10  * from tblProduct where potitle='sony'

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از nhibernate در mvc.net با پایگاه داده sql server 2012
    نوشته شده توسط ssmmoo در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 فروردین 1393, 16:01 عصر
  2. سوال: گزارش گیری با استفاده از Crystal Report در #C با پایگاه داده Access
    نوشته شده توسط as!d_m در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 21:15 عصر
  3. نسخه silent از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دور
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 11:38 صبح
  4. نسخه جدیدی از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دو
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 06:09 صبح
  5. کمک در استفاده از این فایل برای کار با اسکنر
    نوشته شده توسط mehdi_522 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •