نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

    سلام به همه :)
    سال نو (پیشاپیش) مبارک ... امیدوارم همه و همه ، موفق و سربلند باشین !

    دوستان من رنج آی پی رو به برنام میدم و آی پی های فعال توی شبکه رو بدست میارم ، حالا چند تا سوال :

    1- چطور دوربین و سیستم (کامپیوتر) رو از هم تشخیص بدم ؟
    (الان آی پی هایی که دوربین هستن رو نشون میده ولی میخوام بجای اسم کامپیوتر اسم دوربین رو نشون بده)

    2- و اینکه چطور خاصیت درگ و دارپ رو به فهرست آی پی ها بدم (لیست باکس) که هر آی پی که داخل pictureBox کشیده شد ، تصویر اون دوربین رو نمایش بده ؟

    3- و توی ذخیره تصویر با ffmpeg هم هنوز گیرم ...

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه :)
    سال نو (پیشاپیش) مبارک ... امیدوارم همه و همه ، موفق و سربلند باشین !
    دوستان من رنج آی پی رو به برنام میدم و آی پی های فعال توی شبکه رو بدست میارم ، حالا چند تا سوال :
    1- چطور دوربین و سیستم (کامپیوتر) رو از هم تشخیص بدم ؟
    (الان آی پی هایی که دوربین هستن رو نشون میده ولی میخوام بجای اسم کامپیوتر اسم دوربین رو نشون بده)
    2- و اینکه چطور خاصیت درگ و دارپ رو به فهرست آی پی ها بدم (لیست باکس) که هر آی پی که داخل pictureBox کشیده شد ، تصویر اون دوربین رو نمایش بده ؟
    3- و توی ذخیره تصویر با ffmpeg هم هنوز گیرم ...
    تشکر
    سلام دوست عزیز
    عید شما هم مبارک باشه

    بهتر بود که سوالات رو در تاپیک های مجزا میزاشتین چون هرکدوم برای خودش مبحث مفصلیه

    1- برای دوربین های مختلف روش متفاوت هست شما باید از URL های مربوط به cgi هر دوربین برای تست لینک استفاده کنید اگر کانکشن برقرار بشه درسته

    لیست برخی لینک های cgi
    http://www.soleratec.com/support/rtsp/rtsp_listing

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

    تشخیص دوربین که هیچی ،
    اینو تست کردم واسه نمایش زنده از دوربین ولی ... (از Aforge استفاده کردم)


    MJPEGStream videoSource = new MJPEGStream("http://admin:admin@192.168.1.35/videostream.cgi?rate=11");
    videoSource.NewFrame += new NewFrameEventHandler(video_NewFrame);
    videoSource.Start();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

    این برنامه ای که ازش استفاده می کنیم با پروتوکل onvif همه برندهای دوربین رو تشخیص میده !
    url اتصال با آنویف چطوره ؟
    کسی از دوستان نمیدونه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: تشخیص ip camera از کامپیوتر در اسکن رنج ip یک شبکه محلی

    دوستان من اینطور url میدم ولی متصل نمیشه و تایم اوت میده :


    readonly string preff = @"http://";
    readonly string postf = @"/onvif/device_service";
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string ips = textBox1.Text;
    string username = textBox2.Text;
    string pass = textBox3.Text;
    string url = address + username + pass;
    MJPEGStream mjpegSource = new MJPEGStream(url);

    OpenVideoSource(mjpegSource);

    }

    public string address {
    get {
    return preff + textBox1.Text + postf;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص صورت مرد از زن در هوش مصنوعی
    نوشته شده توسط Mahdi_206 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1401, 09:47 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 17:40 عصر
  3. استفاده از چند IP Static در یک شبکه محلی
    نوشته شده توسط kh2003 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 22:48 عصر
  4. سوال: مکانیزم صحیح ping کردن یک range از ip در یک شبکه محلی
    نوشته شده توسط hamidprogramer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 17:16 عصر
  5. سوال: پيدا كردن IP range در يك شبكه محلي
    نوشته شده توسط mojtabadj در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 21:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •