نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    سلام.
    این فرم منه:

    <form>
    <div class="form-line block">
    <input type="text" id="name" name="name" placeholder="نام خود را وارد کنید">
    </div>
    <div class="form-line block">
    <input type="text" id="email" name="email" placeholder="ایمیل خود را وارد کنید">
    </div>
    <div class="form-line block">
    <textarea name="content" id="content" cols="0" rows="0" placeholder="پیام خود را وارد کنید"></textarea>
    </div>
    <div class="form-line">
    <button type="submit" name="send" id="send" class="sendbutton block">ارسال پیام</button>
    </div>

    </form>


    میخوام وقتی ارسال پیام رو زدم زیر همون دکمه پیام تایید بیاد و مقادیر(نام،ایمیل، پیام، تاریخ ارسال و آی پی ارسال کننده) در دیتابیس ذخیره شه.
    خودم چون سرچ کردم Insert into mysql using ajax و php ajax post و ... نتونستم با آموزشی که داده بود درست کنم و همش مشکل داشتم واسه همین خواستم راهنمایی کنید

    اگه ممکنه روی همین کدهای من توضیح بدید ممنون


    ظاهر:


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    احتیاجی به آژاکس نیست البته برای قشنگ تر شدن می تونید از آژاکس هم کمک بگیرید ولی نیازی نیست و می تونید با دستورات ساده PHP این کارو انجام بدید (معمولن برای این جور فرم ها از آزاکس استفاده نمی کنند )
    کد های PHP که نوشتید رو بزارید
    در ضمن این چه فرمی که نه ویژگی متدش مشخه ن اکشن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    احتیاجی به آژاکس نیست البته برای قشنگ تر شدن می تونید از آژاکس هم کمک بگیرید ولی نیازی نیست و می تونید با دستورات ساده PHP این کارو انجام بدید (معمولن برای این جور فرم ها از آزاکس استفاده نمی کنند )
    کد های PHP که نوشتید رو بزارید
    در ضمن این چه فرمی که نه ویژگی متدش مشخه ن اکشن
    روش معمولی با $_post و $_GET و دریافت مقدار post شده در صفحه دیگه رو بلدم!، من مشکلم اینجاست که نمیخوام post back انجام شه چون قالبی که دارم برای ورود به منوی تماس با ما با انیمیشین جی کوئری هست و اگر صفحه ریفرش بشه دوباره انیمیشن برمیگرده به حالت قبلیش. من نمیخوام post back بشه.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    اول واسه فرم id میزاریم و بعد با id چک میکنیم اگر این فرم ارسال شد با ajax ارسال بشه .اگر تو دیتابیس ثبت شد یا کلا پردازش با موفقیت انجام شد داخل success تغییرات غالب انجام بدید.

    فرض میکنیم id فرم این باشه :

    <form id="contact">
    .
    .
    .
    </form>

    به این صورت اطلاعات ارسال می کنیم:

    $(document).ready(function (){
    $('#contact').submit(function (e){
    $.ajax({
    type: 'POST',
    url: 'test.php',
    data: $(this).serialize(),
    success( data ){

    },
    });
    e.preventDefault();
    });
    });

    سمت سرور به طور معمول با POST اطلاعات دریافت و پردازش میکنیم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    من انجام دادم البته یه سورس ساده از نت پیدا کردم وقتی انگلیسی میزنم جواب میده ولی وقتی فارسی تایپ میکنم در مقدار نتیجه زیر میاد.

    انگلیسی:
    {"fname":"abbas","lname":"ali","email":"abbas@gmai l.com"}

    فارسی:
    {"fname":"\u0634\u0633\u06cc\u0634\u0633","lname": "\u0634\u0633","email":"\u06cc\u0634\u0633"}


    اگه میشه این فایلی که ضمیمه کردم رو برام نگاه کنید و مشکل فارسی شو درست کنید. ممنون
    در فایل ajax.php دستور json_encode چیکار میکنه؟ برای نمایش مقادیر post شده حتما باید با json_encode نمایش داد؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    دستور json_encode در ajax.php مقدار های post شده به فرمت json تبدیل میکنه ، به همین دلیل حروف فارسی هم تبدیل می شوند.
    داخل فایل ajax.php بدون تبدیل به درستی میتونید مقدار های مورد نظر ببینید و بعد در صورت نیاز تبدیل کنید.
    این کد داخل ajax.php قرار بدید:

    echo $_POST['fname'].'<br>';
    echo $_POST['lname'].'<br>';
    echo $_POST['email'].'<br>';

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ذخیره اطلاعات فرم در دیتابیس با AJAX

    نقل قول نوشته شده توسط blue.web9 مشاهده تاپیک
    دستور json_encode در ajax.php مقدار های post شده به فرمت json تبدیل میکنه ، به همین دلیل حروف فارسی هم تبدیل می شوند.
    داخل فایل ajax.php بدون تبدیل به درستی میتونید مقدار های مورد نظر ببینید و بعد در صورت نیاز تبدیل کنید.
    این کد داخل ajax.php قرار بدید:

    echo $_POST['fname'].'<br>';
    echo $_POST['lname'].'<br>';
    echo $_POST['email'].'<br>';
    ممنون درست شد. حالا اگر بخوام وقتی تکست باکس ها خالی بود ارسال رو زد عمل post انجام نشه و یه پیام بیاد که نام کاربری را خالی نگذارید با جکوئری کدش چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1393, 17:44 عصر
  2. آموزش: ذخیره اطلاعات فرم در بانک اطلاعاتی توسط Ajax
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 11:31 صبح
  3. مبتدی: مشکل در ذخیره کردن اطلاعات فارسی در mysql با Ajax
    نوشته شده توسط Javidhb در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1390, 14:08 عصر
  4. ذخيره اطلاعات گريد در ديتابيس
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 22:28 عصر
  5. عدم توانایی ذخیره اطلاعات فرم در delphi2005 asp.net
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •