نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از تصاویر فلت در برنامه نویسی پی اچ پی ( مانند سایت temp98.com )

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile استفاده از تصاویر فلت در برنامه نویسی پی اچ پی ( مانند سایت temp98.com )

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    وب سایت temp98.com از تکنولوژی فلت استفاده کرده ...

    اگه بخواهیم به این سبک در برنامه نویسی پی اچ پی خودمون انجام بدیم باید چیکار کنیم .

    ممنون میشیم از پاسخ شما ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: استفاده از تصاویر فلت در برنامه نویسی پی اچ پی ( مانند سایت temp98.com )

    اگه منظورتون طراحی فلت هست بهتر بود این سوال رو تو تالار مربوط خودش یعنی طراحی وب مطرح می کردید
    فلت بودن یا نبودن یک وب سایت ربطی به پی اچ پی نداره پی اچ پی زبان سمت سرور است یعنی موتور سایت و با نحوه طراحی کاری ندارد.
    سایتی که معرفی کردید رو هم دیدم طراحی خیلی پیچیده ای هم نداره در عین سادگی با ترکیب رنگ ها زیبایی خودشو حفظ کرده
    با کمی صبر و حوصله می توانید با دستورات ساده CSS و HTML سایتی به مانند اون سایت طراحی کنید.
    یک سایت هم بنده معرفی میکنم که تو زمینه طراحی خیلی کاربردی هست
    http://www.flaticon.com/ همانطور که از اسمش پیداست با موتور جستوگرش برای شما ایکون های فلت پیدا میکنه تو هر سایز و رنگی که مد نظرتون هست با هر فرمتی که میخواهید برای دانلود رایگان در اختیارتون میذاره

تاپیک های مشابه

  1. دلیل استفاده از شی گرایی در برنامه نویسی وب
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1398, 09:38 صبح
  2. استفاده از تصاویر PNG در برنامه
    نوشته شده توسط s_savabi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 13:47 عصر
  3. دليل استفاده از ليست ها در برنامه نويسي ؟
    نوشته شده توسط sky_in_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 15:18 عصر
  4. استفاده از فایلهای Html در برنامه نویسی VC++‎
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 00:46 صبح
  5. استفاده از swf ها در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط rezanew در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •