نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: null وارد کردن ورودی توابع

  1. #1

    null وارد کردن ورودی توابع

    سلام به همه.
    دوستان،من یک کلاسی دارم که چندتا ورودی داره:
    2.png
    حالا من در دوجا این کلاس رو فراخوانی میکنم،به طوری که یکی از این فراخونی ها،باید دوتا از ورودی های کلاس رو ارسال کنه و یکیشون،سه تا از ورودی ها رو.
    1.png
    حالا من ورودیه سوم رو در فراخوانیه اول،نال یا صفر میزنم،اما خطا میده که ورودی نمیتونه نال باشه.
    من برای ساخت جدول فقط از یک تابع میتونم استفاده کنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چه طور میتونم این خطا را برطرف کنم.

  2. #2

    نقل قول: نال وارد کردن ورودی توابع

    دوست عزیز بجای int idTbls از این استفاده کن ببین درست میشه


    int? idTbls

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نال وارد کردن ورودی توابع

    میتونید از پارامترهای اختیاری استفاده کنید
    یعنی آخرین پارامترها را در هنگام تعریف یا پیاده سازی تابع مقدار دهی اولیه کنید

    public void createTbl(string name,string title ,int id=0)
    {
    بقیه کدها
    }


    چنانچه در هنگام صدا زدن تابع آخرین پارامتر یعنی id ذکر نشود همون مقدار صفر محاسبه میشه

  4. #4

    نقل قول: نال وارد کردن ورودی توابع

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    میتونید از پارامترهای اختیاری استفاده کنید
    یعنی آخرین پارامترها را در هنگام تعریف یا پیاده سازی تابع مقدار دهی اولیه کنید

    public void createTbl(string name,string title ,int id=0)
    {
    بقیه کدها
    }


    چنانچه در هنگام صدا زدن تابع آخرین پارامتر یعنی id ذکر نشود همون مقدار صفر محاسبه میشه
    نه،من فقط از این دوخط استفاده نمیکنم،میخوام این کلاس رو چندبار صدا بزنم.
    هردفعه هم چندتا از ورودی ها نال هستند(نال بودن ورودی ها متغیر است.یعنی گاهی ۲تاش نال میشه و گاهی یه دونه و...)
    درضمن،ورودی ها بیشتر از این ها هستن.این فقط یه نمونس.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: null وارد کردن ورودی توابع

    بهترین راه نویشن Overload هستش




    private void testMethos(string name, string family, int age)
    {
    //Do some things
    }


    private void testMethos(string name, string family)
    {
    //Do some things
    }


    private void testMethos(string name, int age)
    {
    //Do some things
    }


    private void actionFired()
    {
    testMethos("", "", 0);
    testMethos("", "");
    testMethos("", 0);
    }

  6. #6

    نقل قول: null وارد کردن ورودی توابع

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    بهترین راه نویشن Overload هستش




    private void testMethos(string name, string family, int age)
    {
    //Do some things
    }


    private void testMethos(string name, string family)
    {
    //Do some things
    }


    private void testMethos(string name, int age)
    {
    //Do some things
    }


    private void actionFired()
    {
    testMethos("", "", 0);
    testMethos("", "");
    testMethos("", 0);
    }
    دوست عزیز،میشه یه ذره توضیح بدید؟

  7. #7

    نقل قول: نال وارد کردن ورودی توابع

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بجای int idTbls از این استفاده کن ببین درست میشه


    int? idTbls

    نمیشه دوست عزیز

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: null وارد کردن ورودی توابع

    ببین تو میتونی چندتا متد داشته باشی هم نام . با خروجی های یکسان .. ولی با پارامترهای مختلف ... مثلا یه متد عدد بگیره یه متد رشته ... تو وقتی داری عدد بهش پاس میدی مستقیم میره تو تابعی که ورودی عدد داره و وقتی رشته پاس میدی مستقیم میره تو تابعی که ورودی رشته داره .. این من سه تا متد بالا رو نوشتم .. نگاه کن این عکسو

    1.png

    حالا اینیکی رو نگاه کن
    2.png
    نمونش رو توی کتابخانه دات نت هم میتونی ببینی
    3.png

  9. #9

    نقل قول: null وارد کردن ورودی توابع

    ببینید،من در اصل میخوام با کدنویسی جدولامو بسازم.
    مشکل اینجاست که نمیشه خالی یا نال براش بفرستی،خطا میده.
    اونو چی کارش کنم؟!

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن مقدار Null درون سلول دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mohammadjp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 14:00 عصر
  2. وارد کردن Null بجای integer
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 22:59 عصر
  3. وارد کردن null داده ها
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 22:58 عصر
  4. Trim کردن String های ورودی توابع API
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 20:28 عصر
  5. وارد کردن پارامتر ورودی برنامه داخل کوئری (فوری)
    نوشته شده توسط آرشم@30 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 17:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •