نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    سلام.
    من میخوام کتاب خانه ای که کار با thread رو میسر میکنه رو اضافه کنم.طبق این آموزش میرم جلو اما نمیدونم چطوری باید فرمان ها رو وارد کنم.
    اینم فایل کتاب خونه.
    درکل thread ها خیلی مفید هستن و با استفاده از اونا میشه در یک لحظه چند کار را همزمان انجام داد!اگر فهمیدید چطور باید راهش بندازیم لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    سلام.
    اگه فایل کتابخونه رو داری و از سی استفاده میکنی، میتونی این فایل رو محتویاتش رو تو یه پوشه در محل پروژت اکسترکت کنی، و سپس دستور زیر رو بنویسی:
    البته من با ATMEL STUDIO میگم.

    #include "Folder\filename.h";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    شاید هم من بد متوجه شدم.
    اگه اینطور هست، که راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    سلام راستش اون کاری که گفتید انجام دادم اما وقتی کامپایلش میکنم کامپایلر درون کتاب خانه ی avr-thread.h ارور میگیره .
    اگه میشه کسی امتحان کنه و نتیجش رو هم بگه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad0773 مشاهده تاپیک
    سلام راستش اون کاری که گفتید انجام دادم اما وقتی کامپایلش میکنم کامپایلر درون کتاب خانه ی avr-thread.h ارور میگیره .
    اگه میشه کسی امتحان کنه و نتیجش رو هم بگه.
    از ارورش ممکنه عکس بگیرید یا متنشو ارسال کنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    برای من مشکلی نداشت...
    این کد:

    #include <avr/io.h>
    #include <avr/eeprom.h>
    #include "threads/avr-thread.h"


    int main(void)
    {
    }

    اینم ساختار فایل ها در پوشه ها:
    Name:  2016-03-31_16-15-42.png
Views: 409
Size:  15.5 کیلوبایت
    فقط اینو یادتون باشه که این ساختار، جز پوشه اصلی پروژه است.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    سلام اینم عکس.این خطا مربوط به avr-thread.h هست که فرا خوندیم
    Name:  Screenshot (15).png
Views: 439
Size:  95.3 کیلوبایت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad0773 مشاهده تاپیک
    سلام اینم عکس.این خطا مربوط به avr-thread.h هست که فرا خوندیم
    Name:  Screenshot (15).png
Views: 439
Size:  95.3 کیلوبایت
    نقل قول نوشته شده توسط aqm176 مشاهده تاپیک
    برای من مشکلی نداشت...
    این کد:

    #include <avr/io.h>
    #include <avr/eeprom.h>
    #include "threads/avr-thread.h"


    int main(void)
    {
    }

    اینم ساختار فایل ها در پوشه ها:
    Name:  2016-03-31_16-15-42.png
Views: 409
Size:  15.5 کیلوبایت
    فقط اینو یادتون باشه که این ساختار، جز پوشه اصلی پروژه است.
    دقت کنید که کنار سورس برنامتون باشه نه تو دیباگ.

    من یه فایل زیپ براتون پروژه رو ارسال میکنم.
    سورس برنامه رو باز کنید و ببینید.
    همچنین به نحوه قرار گرفتن توجه کنید، که کتابخانه باید از اونجایی شرع بشه که فایل سورس هستش.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: اضافه کردن کتاب خانه به codevision

    سلام.
    اینم از فایل زیپ که قولشو داده بودم.
    تشکر هم فراموش نشه، البته تو سایت... threads_test_h.rar

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن فونت جدید به ادیتور دلفی چگونه است ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 13:08 عصر
  2. اضافه كردن يك كنترل به صورت ديناميك در خانه اي خاص از table
    نوشته شده توسط hamid_fox85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 15:32 عصر
  3. اضافه کردن Domain جدید به Win2000Server
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1382, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •