نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آورد نام آخرین فایلی که از سایت دانلود شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    بدست آورد نام آخرین فایلی که از سایت دانلود شده

    سلام. فرض کنید یه سایت دارید که فایل دانلود میشه ازش (مثلا قالب سایت)
    در پنل مدیریت چجوری میتونیم آخرین فایلی که دانلود شده رو نشون بدیم؟

    مثلا در پنل مدیریت بنویسه:

    آخرین فایل دانلود شده از سایت قالب چندستونه Stacker می باشد.



    و چجوری میتونیم آخرین رکورد های درج شده در جدول دیتابیس رو به دست بیاریم؟ مثلا برای کاربران بگیم:

    آخرین کاربر عضو شده در سایت abbas می باشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: بدست آورد نام آخرین فایلی که از سایت دانلود شده

    برای فایل ها یک روش اینه که یک جدول برای ثبت دانلود ها داشته باشیم و آخرین رکورد را بگیریم و بگیم آخرین فایل دانلود شده اینه. رختنش توی جدول خوبیش اینه که میشه نشون داد امروز یا چند ساعت گذشته یا هفته و ماه گذشته یا در هر ماهی چند تا فایل دانلود شده یا چقدر پهنای باند برده و از این چیزا. کافیه در زمان دانلود یک رکورد شامل اطلاعات مربوط به فایل و زمان دانلود ثبت کنیم.

    اگه هم دنگ و فنگ نمیخوای هر بار درخواست دانلود داشته اسم فایل را بنویس توی یک فایل txt و بعد توی کنترل پنل به مدیر نشون بده. با این روش دیگه نمیشه کار خاص دیگه ای انجام داد.

    برای کاربران هم خوب جدول کاربران را داریم و میتونیم آخرین کاربر را بر اساس حالا تاریخ ثبت نام و اگه تاریخ ثبت نام نداریم بر اساس sort ستون id به صورت نزولی به دست بیاریم.

  3. #3

    نقل قول: بدست آورد نام آخرین فایلی که از سایت دانلود شده

    سلام کاری می تونید انجام بدید استفاده از فابل .htaccess است
    خوب اینکه چطور هم به این صورته که شما یک فال .htaccess مینویسید که درخواست ها رو به یک فابل PHP بفرسته

    RewriteEngine On
    RewriteBase /


    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ download.php?url=$1 [L,QSA]



    فایل بالا تمام request ها رو به فایل download.php میفرسته در زمانی که فابل وجود نداشته باشه
    پس شما باید فایل های آپلود شده روتوی یه پوشه مثلا files بگذارید و این فابل و فایلdownload.php رو در دایرکوتری جداگونه ای مثلا download
    و فابل download.php میونه به صورت زیر باشه:

    if(isset($_GET['url'])){
    $file = '../files/'.$_GET['url'];
    if (file_exists($file)) {
    header('Content-Description: File Transfer');
    header('Content-Type: application/octet-stream');
    header('Content-Disposition: attachment; filename='.basename($file));
    header('Content-Transfer-Encoding: binary');
    header('Expires: 0');
    header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0');
    header('Pragma: public');
    header('Content-Length: ' . filesize($file));
    ob_clean();
    flush();
    readfile($file);
    file_put_contents('download.log',@file_get_content s('download.log')."\n$file");
    exit;
    }else{
    if($file == 'API_last_file'){
    $lines = @file('download.log');
    echo $lines[count($lines)-1];
    }else{
    http_response_code(404);
    echo '404 Not Found!';
    }
    }
    }else{
    http_response_code(403);
    echo '403 Forbidden error!<br>Your client does not have permission to get this URL from this server. That’s all we know.';
    }

    و با باز کردن download/API_last_file آخرین فایل دانلود شده اسمش به نمایش در خواهد آمد سوال داشتید می تونید بپرسید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: بدست آورد نام آخرین فایلی که از سایت دانلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط qti3e.qti3e مشاهده تاپیک
    سلام کاری می تونید انجام بدید استفاده از فابل .htaccess است
    خوب اینکه چطور هم به این صورته که شما یک فال .htaccess مینویسید که درخواست ها رو به یک فابل PHP بفرسته

    RewriteEngine On
    RewriteBase /


    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ download.php?url=$1 [L,QSA]



    فایل بالا تمام request ها رو به فایل download.php میفرسته در زمانی که فابل وجود نداشته باشه
    پس شما باید فایل های آپلود شده روتوی یه پوشه مثلا files بگذارید و این فابل و فایلdownload.php رو در دایرکوتری جداگونه ای مثلا download
    و فابل download.php میونه به صورت زیر باشه:

    if(isset($_GET['url'])){
    $file = '../files/'.$_GET['url'];
    if (file_exists($file)) {
    header('Content-Description: File Transfer');
    header('Content-Type: application/octet-stream');
    header('Content-Disposition: attachment; filename='.basename($file));
    header('Content-Transfer-Encoding: binary');
    header('Expires: 0');
    header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0');
    header('Pragma: public');
    header('Content-Length: ' . filesize($file));
    ob_clean();
    flush();
    readfile($file);
    file_put_contents('download.log',@file_get_content s('download.log')."\n$file");
    exit;
    }else{
    if($file == 'API_last_file'){
    $lines = @file('download.log');
    echo $lines[count($lines)-1];
    }else{
    http_response_code(404);
    echo '404 Not Found!';
    }
    }
    }else{
    http_response_code(403);
    echo '403 Forbidden error!<br>Your client does not have permission to get this URL from this server. That’s all we know.';
    }

    و با باز کردن download/API_last_file آخرین فایل دانلود شده اسمش به نمایش در خواهد آمد سوال داشتید می تونید بپرسید
    اصلا با فایل htaccess کار نکردم تا به حال. میشه مبتدی تر توضیح بدین؟
    این روش با روشی که دوستمون در پست قبلی گفتن چه تفاوتهایی و چه مزایا و معایبی داره؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آمدن نام دامنه کاربری که از سایتی به سایت ما آمده
    نوشته شده توسط ali_behshahr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1393, 18:29 عصر
  2. بدست آوردن فقط ایمیل کاربرانی که در سایت ثبت نام کردند
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 16:24 عصر
  3. سوال: بدست آوردن آی پی کسانی که از منابع سایت ما استفاده می کنند.
    نوشته شده توسط amzsoft در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 08:50 صبح
  4. طریقه بدست آوردن آخرین بازدید کاربر از سایت
    نوشته شده توسط ali_behshahr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 14:06 عصر
  5. سوال: طریقه بدست آوردن کلاینت که از سایت دیدن میکند
    نوشته شده توسط alihassanabadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •