نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نقش Ref در زمانی که پارامتر ورودی متد یک کلاس است چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    نقش Ref در زمانی که پارامتر ورودی متد یک کلاس است چیست؟

    با سلام خدمت اساتید محترم
    همانطور که همه می دانیم زمانی که پارامتر ورودی یک متد که به صورت Ref مییاشد در واقع آدرس متغییر را برایمتد ارسال میکند نه یک کپی از مقدار
    حالا اگر یک object از یک کلاس را به عنوان ورودی متدی که پارامتر ورودی Ref می گیردارسال کنیم چه اتفاقی می افتد؟
    مگر جز این نیست که خود Object ایجاد شده از نوع Ref می باشد؟



    public class C1
    {
    public void DoSomthing_A(C2 bar)
    {
    bar.Value = 1;
    }
    public void DoSomthing_B(ref C2 bar)
    {
    bar.Value = 1;
    }
    }
    public class C2
    {
    private int _value = 0;
    public int Value
    {
    get { return this._value; }
    set { _value = value; }
    }


    }
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    C1 m_C1 = new C1();
    C2 m_C2 = new C2();
    m_C1.DoSomthing_A(m_C2);
    m_C1.DoSomthing_B(ref m_C2);
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نقش Ref در زمانی که پارامتر ورودی متد یک کلاس است چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط RamezanBeik مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم
    همانطور که همه می دانیم زمانی که پارامتر ورودی یک متد که به صورت Ref مییاشد در واقع آدرس متغییر را برایمتد ارسال میکند نه یک کپی از مقدار
    حالا اگر یک object از یک کلاس را به عنوان ورودی متدی که پارامتر ورودی Ref می گیردارسال کنیم چه اتفاقی می افتد؟
    مگر جز این نیست که خود Object ایجاد شده از نوع Ref می باشد؟
    مقدار اختصاص یافته در داخل متد رو برمی گردونه و به قولی reference
    يعني اينكه درون تابع هر گونه تغييري انجام شود ، خارج از تابع قابل دسترسي است.
    البته آرگوماني كه به اين نوع توابع فرستاده مي شود بايد مقدار دهي اوليه شده باشد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 11 فروردین 1395 در 19:13 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    نقل قول: نقش Ref در زمانی که پارامتر ورودی متد یک کلاس است چیست؟

    خیلی ممنون از توجه شما
    ولی متاسفانه متوجه منظور شما نمی شم
    می شه یه مقدا بیشتر توضیح بفرمایید؟
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در استفاده از Routes.MapPageRoute وفتی که پارامتر ورودی یک URL است
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 15:02 عصر
  2. حالت جایگزین در زمانی که عکس وجود ندارد
    نوشته شده توسط nemidonam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 13:36 عصر
  3. مشکل در زمانی که روی یک datagrid کلیک می کنیم
    نوشته شده توسط m_najafi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 11:42 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 10:56 صبح
  5. بستن برنامه در زماني كه كاربر از برنامه استفاده نميكنه
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 23:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •