نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با دیتابیس اسکیو ال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با دیتابیس اسکیو ال

    با سلام
    من میخوام بدونم چگونه میشه بین رکوردهای دیتاگریدویو با باتن pre و next حرکت کرد و اولین رکورد و آخرین رکورد رو هم با دو باتن دیگه بدست آورد
    ممنون میشم در صورت اطلاع پاسخ دهید.
    سپاس

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با دیتابیس اسکیو ال

    سلام دوست عزیز

    اول شما بفرما که: دیتاگرید شما Bind شده یا نه ؟ ( یعنی با چیزی مثل DataSet یا DataTable و یا Adapter و ... ارتباط داره )

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با دیتابیس اسکیو ال

    سلام بله دیتا گرید ارتباط داره و اطلاعاتش رو هم هنگام سلکت ، روی تکست باکس های مورد نظر بایند میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با دیتابیس اسکیو ال

    اینهم نمونه کدش:

      Private ConStr As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\DB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"

    Private SqlCon As New SqlConnection
    Public SqlCmd As New SqlCommand
    Public SqlDR As SqlDataReader


    Public Sub ConOpen()
    Try
    SqlCon.ConnectionString = ConStr
    SqlCon.Open()
    Catch ex As Exception
    'خطا در اتصال به بانک اطلاعاتی
    End Try
    End Sub


    Public Sub ConClose()
    SqlCon.Close()
    End Sub


    Public Function ExecNonQuery(ByVal Query As String) As Integer
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    ExecNonQuery = SqlCmd.ExecuteNonQuery
    End Function


    Public Sub ExecReader(ByVal Query As String)
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    SqlDR = SqlCmd.ExecuteReader
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حرکت بین رکوردهای دیتاگریدویو با mouse wheel
    نوشته شده توسط arashjoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 22:42 عصر
  2. حرکت بین رکوردهای یک دیتابیس
    نوشته شده توسط msafvati در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 14:37 عصر
  3. ارتباط با مای اسکیو ال در وب
    نوشته شده توسط majoran در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 01:52 صبح
  4. حرکت بین text boxها با فشرده شدن کلید اینتر؟
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 12:15 عصر
  5. حرکت بین کنترل ها با زدن کلید اینتر
    نوشته شده توسط saati_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •