نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

  1. #1

    ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    با سلام من دارم یه cms کوچیک برای تست مینویسم
    میخواهم فورم بسته نصبی داشته باشه یعنی من با وارد کردن اطلاعات دیتابیس ساخته شده بتونم از طریق بسته نصبی اطلاعات رو به اسکریپت بدم
    مثل وردپرس و... بسیاری از اسکریپتا که قبل از نصب به بسته نصبی هدایت میشن

    کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    دوستان من از این تاپیک یکم کمک گرفتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...p-%D9%88-mysql
    ولی مشکلی که دارم اینه که اطلاعاتم در فایل کانفینگ ذخیره نمیشن دیتابیس اپلود میش
    کسی هست همراهیمون کنه

  3. #3

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    از طریق اموزشا فایل sql اپلود میشه ولی توابع در فایل کانفینگ ذخیره نمیشه

  4. #4

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php


    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <title>Install</title>
    <meta charset="utf-8" />
    </head>
    <body>
    <form action="" method="post">
    <table>
    <tr><th>Host:</th><td><input name="Install[host]" type="text" value="localhost" /></td></tr>
    <tr><th>Username:</th><td><input name="Install[username]" type="text" value="root" /></td></tr>
    <tr><th>Password:</th><td><input name="Install[password]" type="password" value="" /></td></tr>
    <tr><th>Database:</th><td><input name="Install[name]" type="text" value="" /></td></tr>
    <tr><th> </th><td><input type="submit" value="Start" /></td></tr>
    </table>
    </form>
    <?php
    if(isset($_POST['Install'])) {
    $sqli = new MySQLi($_POST['Install']['host'], $_POST['Install']['username'], $_POST['Install']['password'], $_POST['Install']['name']);
    if(!$sqli) {
    echo '<p style="color:red;">Connection error</p>' . PHP_EOL;
    }
    else {
    $dbBackup = file_get_contents('install.sql');
    $sqli->multi_query($dbBackup);
    echo '<p style="color:green;">Installation completed. Please remove "install" folder for security reasons.</p>' . PHP_EOL;
    }
    }
    ?>
    </body>
    </html>

    طبق همون اموزش کد برای اپلود sql رو میزارم ولی با قسمت تعریف نیم دیتابیسو نام کاربریو رمزش مشکل دارم امیدوارم یکم در سطح پیشرفته ترش اموزش بدین

  5. #5

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    دوستان برنامه نویس خوشحال میشیم از کمک هاتون استفاده کنیم

  7. #7

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    دوستان یه چارتا خط کد !
    ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    دوستان مطمنا این پست مشکل خیلیا رو میتونه حل کنه

  9. #9

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    خوب چرا sql رو آپلود میکنی و مثله وردپرس خودت جداول رو داینامیک نمیسازی؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    به اون روش هم استفاده کردم موفقیت امیز بود
    میخوام بدونم دقیقا به چه شکلی الان اطلاعات دیتابیس اپلود شده رو به فایل کاانفینگ میده
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  11. #11

    نقل قول: ایجاد بسته نصبی اسکریپت در php

    نقل قول نوشته شده توسط wp-ammar مشاهده تاپیک
    به اون روش هم استفاده کردم موفقیت امیز بود
    میخوام بدونم دقیقا به چه شکلی الان اطلاعات دیتابیس اپلود شده رو به فایل کاانفینگ میده
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    دوست عزیز شما دوتا روش دارید:
    1- استفاده از دستور file و foreach تک تک لاین های فایل رو بخونید و در سطر مورد نظر اطلاعات مورد نظرتون رو بزارید.
    مثال:
     <?php 
    function get_outbound_list(){
    $extensions_additional = 'www/YOUR_CONFIG_FILE.php';
    $extensions_additional_file = file($extensions_additional);
    $export_list = array();
    $i=0;
    foreach ($extensions_additional_file as $queues => $q_val) {
    if( ( strpos( $q_val, "include => outrt-" ) !== false ) &&
    ( strpos( $q_val, "-custom" ) === false ) ):
    $export_val = explode(";", $q_val );
    $export_list[$i]=array( $export_val[1], $export_val[1] );
    $i++;
    endif;
    }
    return $export_list;
    }
    ?>

    2- روش دوم که ساده تر هست اینه که شما یه رشته با تمام اطلاعات فایل کانیکت داشته باشی و با استفاده از fopen و fwrite فایل رو بروز رسانی کنید:
    مثال:
    <?php 
    if( isset( $_POST[ "YPUR_POST" ] ) ):
    $file_content="setting_1: ".$_POST['setting_1']."\n";
    $file_content.="setting_2: ".$_POST['setting_2']."\n";
    $file_content.="setting_3: ".$_POST['setting_3']."\n";
    $file_content.="setting_4: ".$_POST['setting_4']."\n";
    $file_content.="setting_5: ".$_POST['setting_5']."\n";
    $file_content.="setting_6: ".$_POST['setting_6']."\n";
    $FileName = 'www/YOUR_CONFIG_FILE.php';
    $tmp = "/www/";

    $file_fa_backup = fopen( $tmp_call_file_add.$callFileName, "w" );
    fwrite( $file_fa_backup, $file_fa_content );
    fclose;
    endif;
    ?>

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ایجاد بسته نصبی در ویژوال 2013 (install shield)
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 دی 1393, 15:14 عصر
  2. سوال: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 22:29 عصر
  3. سوال: اجرا نشدن تکه کد جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 14:10 عصر
  4. استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 08:37 صبح
  5. سوال: ايجاد صفحه بندی محتوا در php
    نوشته شده توسط terrorhell در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 11:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •