نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال به پایگاه

  1. #1

    Question اتصال به پایگاه

    سلام
    من زمپو نصب کردم و فایل های php رو اجرا میکنه ولی وقتی کد اتصال به دیتابیس رو میزنم ارور میده کد رو از خود w3schools زدم
     <?php
    $servername = "localhost";
    $username = "username";
    $password = "password";

    // Create connection
    $conn = mysqli_connect($servername, $username, $password);

    // Check connection
    if (!$conn) {
    die("Connection failed: " . mysqli_connect_error());
    }
    echo "Connected successfully";
    ?>



    و ارور زیرو دیدم


    Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'username'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\site\index.php on line 16
    Connection failed: Access denied for user 'username'@'localhost' (using password: YES)

    کسی میدونه چی کار کنم
    جالبه وقتی میخام ورژن php رو ببینم از صفجه ی http://localhost/phpinfo.php رو میزنم

    Object not found!

    The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 404

    localhost

    Apache/2.4.10 (Win32) OpenSSL/1.0.1i PHP/5.6.3
    رو میاره
    چه کنم

  2. #2

    نقل قول: اتصال به پایگاه

    خوب به صورت پیش فرض نام کاربری root و رمز هم خالیه واسه اتصال به پایگاه داده! یعنی شما به جای "username" بنویس "root" و به جای "password" فقط "" رو بزار! حالا میتونی به پایگاه داده وصل شی! یا اگه میخوای میتونی خودت نام کاربری با رمز عبور بسازی یا اصلا رمز عبور روت رو تغییر بدی!
    واسه دیدن ورژن php و اطلاعات کاملش کافیه phpinfo() رو توی یک فایل بنویسی و اجراش کنی!

  3. #3

    نقل قول: اتصال به پایگاه

    ممنون میشه یکم در موردایجاد نام کاربری و رمزتوضیح بدید چجوری بسازم
    ینی با کد بسازم یا برم داخل زمپ و ..
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: اتصال به پایگاه

    خوب واسه این کار هم میتونی از محیط گرافیکی استفاده کنی هم کامندلاین! ولی در هر صورت این کار ربطی به xampp نداره! برای محیط گرافیکی برید به آدرس http://localhost/phpmyadmin/ یا اینکه وقتی توی xampp مای اسکیول رو start کردید گزینه ی admin رو بزنید! جفتشون یه کار میکنن! بعدش برید روی تب user accounts و اونجا نام کاربری رو بسازید! مراحل کارشم خیلی واضحه، توی قسمت پایین هم دسترسی رو برای این کاربر مشخص می کنید! توی مخیط کامند لاین هم باید از دستور GRANT استفاده کنید!(البته واسه شما که مبتدی هستی همون محیط گرافیکی بهترین راهه) ولی اگه سایتتون رو میخواید توی اینترنت بزارید (به صورت عامیانه گفتم) وقتی که هاست بخرید دوتا پنل کاربری cpanel یا directadmin وجود داره که اونجا هم ساخت نام کاربری و این حرفا یکم فرق میکنه! ولی در هر صورت شما اینو بدونید که توی محیط گرافیکی باید برید توی phpmyadmin! حالا هر جا که بودید!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    فعلا" تهران
    پست
    68

    نقل قول: اتصال به پایگاه

    با سلام
    دوستان از طریق کتابخانه ADO اکسس یا vb چطور میشه به دیتابیس MySql ارتباط Connection برقرار کرد
    در یک راهنما این String رو یافتم ولی جواب نمیده
    "Provider=MySQLProv;Data Source=mydb;User Id=myUsername;Password=myPassword"

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به پایگاه
    نوشته شده توسط سفید برفی در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 16:53 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 20:42 عصر
  3. اتصال به پایگاه داده ایمن
    نوشته شده توسط رامینVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1383, 10:14 صبح
  4. اتصال به پایگاه داده اکسس ـ فوری
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 06:28 صبح
  5. اتصال به پایگاه وپرس وجو
    نوشته شده توسط نغمه در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1383, 18:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •