نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در جستجو در list<list<object>>

  1. #1

    Question مشکل در جستجو در list<list<object>>

    سلام.
    من یه لیست دو بعدی دارم که اینجوری تعریف شده:
                List<List<object>> ExistingItemList = new List<List<object>>();


    و بعد مقدار دهی شده.حالا من وقتی مقداری رو درش جستجو میکنم خروجی درستی نمیده.
    این محتوای لیستم :
    que.jpg
    و این روش جستجوم که خروجی -1 میده.در حالی که داده وجود داره:
    ItemIndex = ExistingItemList[1].IndexOf("test.csproj");

    کسی راه حلی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل در جستجو در list<list<object>>

    این کارا استاندارد نیست ..
    شما با مدل و ویو مدل کار کردین ؟؟؟
    مثلا ما یه مدل یورز داریم با پراپرتی های شناسه و نام و نام خانوادگی یه مدل هم دسترسی با پراپرتی های کد کاربر و دسترسی , هر یوزر میتونه چند تا دسترسی داشته باشه
    در نتیجه ویو مدل ما میشه
    یه یوزر با پراپرتی های شناسه و نام و نام خانوادگی و یه لیستی از مدل های دسترسی ...

    حالا میتونی یه لیست از ویو مدل کاربر داشته باشیم که هر ویو مدل تو دل خودش n تا دسترسی داره :)

  3. #3

    نقل قول: مشکل در جستجو در list<list<object>>

    فک نکنم ربطی به سوال من داشته باشه.من که نمیخوام کلاس درست کنم..من میخوام تو یه لیستِ جنریکِ دو بعدی جستجو انجام بدم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل در جستجو در list<list<object>>

    اگه این لیستو خودت مقداردهی میکنی که خب من راهو نشون دادم .. اگه از سرویسی استفاده میکنی و ورود داده دست خودت نیست و مجبوری که همینو استفاده کنی که خب اینطوری که نوشتی طبیعیه -1 برگردونه
    اینو تست کن
    var indexx = ExistingItemList[1].Where(c => c.ToString().Contains("test.csproj")).Take(1).Sing  le().ToString().IndexOf("test.csproj");

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در list view
    نوشته شده توسط cj.saeed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1393, 15:24 عصر
  2. مشکل در list-style
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1393, 13:08 عصر
  3. مشکل در SP و خطای Invalid object name
    نوشته شده توسط malakootian در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 14:51 عصر
  4. مشکل در List View
    نوشته شده توسط Yakataz در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 17:34 عصر
  5. جستجو در یک List&lt;T&gt; object
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1387, 21:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •