نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Farsi Messege Box Graphic Style CLS-Compliant قابل استفاده در تمامی زبانهای تحت NET.

  1. #1

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    سلام
    من با VS.Net 2003 کار میکنم و نتونستم از این فایل استفاده کنم چون نه در قسمت رفرنس ها اضافه شد و نه در قسمت Toolbar . این فایل مخصوص 2005 است یا مشکل چیز دیگه است ؟

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299
    خوبه فقط buttonهاش خیلی خیلی بزرگه. اگه کوچیک بشن فکر کنم کاربر پسند تر هست.
    اما از اون قیافه عبوس و خشک message box های خود VS خیلی بهتر و خوش آب و رنگه

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    اینو میشه تو همه زبانهایی که NET. ساپورتشون میکنه استفاده کرد
    (CLS-Compliant)

    C#‎,Visal Basic,Visual C++‎,J# , ...

    ممنون میشم اگه تست کنن دوستان
    خوبه ولی چند پیشنهاد:
    1.اگر اندازه دکمه ها و ظاهر پنجره بر اساس MessageBox استاندارد می بود خیلی بهتر می شد.
    2. قابلیت تغییر متن دکمه ها در آرگومانها مثلا به صورت یک آرایه String .
    3. قابلیت تغییر آیکون دکمه ها در آرگومان های ورودی به صورت یک آرایه Image
    4.تغییر رنگ پس زمینه
    5.تغییر حالت پنجره FormBorderStyle
    در واقع اگر همان حالت استاندارد با قابلیت های بیشتری بود فکر کنم جالب تر می شد.

    در ضمن یک مشکل اساسی وجود داره (قابلیت Wrap رو برای متنش تعریف نکردید!) این هم نتیجه نمایش یک متن مشابه در MessageBox شما و دات نت:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    1.اگر اندازه دکمه ها و ظاهر پنجره بر اساس MessageBox استاندارد می بود خیلی بهتر می شد.
    2. قابلیت تغییر متن دکمه ها در آرگومانها مثلا به صورت یک آرایه String .
    3. قابلیت تغییر آیکون دکمه ها در آرگومان های ورودی به صورت یک آرایه Image
    4.تغییر رنگ پس زمینه
    5.تغییر حالت پنجره FormBorderStyle
    قابلیت تنظیم right to left و پیاده سازی بکمک کلاس فرزند ( ارث بری ) و تعیین یک صدا برای آن (!)، اینها هم بد نیست اضافه بشه! ;)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    ببخشید ، من در #C مبتدی هستم ، اما خود MeessageBox که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه ، یعنی RightToLeft و قرار دادن آیکون در سمت راست رو ساپورت میکنه، پس چه لزومی به ایجاد یک MessageBox جدید فارسی هست؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط MNosouhi مشاهده تاپیک
    ببخشید ، من در #C مبتدی هستم ، اما خود MeessageBox که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه ، یعنی RightToLeft و قرار دادن آیکون در سمت راست رو ساپورت میکنه، پس چه لزومی به ایجاد یک MessageBox جدید فارسی هست؟
    آیا متن دکمه ها رو هم می تونید عوض کنید؟

  9. #9
    کاربر جدید آواتار naatamam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    26
    با سلام
    میشه یک مثال با این MeessageBox ذکر کنید.

  10. #10

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    اینو میشه تو همه زبانهایی که NET. ساپورتشون میکنه استفاده کرد
    (CLS-Compliant)

    C#‎,Visal Basic,Visual C++‎,J# , ...

    ممنون میشم اگه تست کنن دوستان
    با سلام و تشکر از کنترلی که در اختیار کاربران گذاشتید کار من که خیلی با این کنترل شما راه افتاد باز هم ممنون فقط تنها مشکلی که هست اینه که من برنامم تحت وب با سی شلرپ دات نت هست برای اولین بار که پیغام ظاهر می شود خارج از مرورگر باز می شود وبرای دفعات بعدی که پیغام ظاهر می شود در گوشه سمت چپ بالای صفحه ظاهر می شود می خواستن بدونم در فراخوانی پیغام کدی نباید بنویسم که پیغام در وسط صفحه ظاهر شود یااگر امکانش نیست همیشه پیغام مثل بار دوم به بعد در گوشه سمت چپ بالای صفحه ظاهر شود
    من جوابتون برام خیلی ضروری هست اگر لطف کنید سریع جوابم را بدید ممنون می شم

  11. #11

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار milad222
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    39

    نقل قول: Farsi Messege Box Graphic Style CLS-Compliant قابل استفاده در تمامی زبانهای تحت NET.

    نقل قول نوشته شده توسط MNosouhi مشاهده تاپیک
    ببخشید ، من در #C مبتدی هستم ، اما خود MeessageBox که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه ، یعنی RightToLeft و قرار دادن آیکون در سمت راست رو ساپورت میکنه، پس چه لزومی به ایجاد یک MessageBox جدید فارسی هست؟
    سلام.
    تفاوتش اینه که، خود Visual Studio متن دکمه ها رو فارسی نمی نویسه.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار milad222
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    39

    نقل قول: Farsi Messege Box Graphic Style CLS-Compliant قابل استفاده در تمامی زبانهای تحت NET.

    سلام.
    این MessageBox با Visual Studio 2010 کار می کنه.

تاپیک های مشابه

  1. C-C#‎ & Graphic
    نوشته شده توسط mostafa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 10:53 صبح
  2. Farsi Messege Box Graphic Style CLS-Compliant قابل استفاده در تمامی زبانهای تحت NET.
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 11:36 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:41 صبح
  4. Farsi Messege Box Graphic Style CLS-Compliant قابل استفاده در تمامی زبانهای تحت NET.
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 00:18 صبح
  5. Farsi Messege Box Graphic Style ویرایش کامل
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 00:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •