نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در نوشتن select مورد نظر sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mokhtasatxyz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    130

    Question مشکل در نوشتن select مورد نظر sql

    سلام دوستان
    فرض کنید جدولی داریم با فیلد های id ,type , date, time , ... که در داخل فیلد type فقط کلمه ویژه و معمولی در آن ذخیره می شود.
    می خواهیم select بنویسیم که ابتدا روکوردهایی که فیلد type ان دارای کلمه ویژه است را انتخاب کند و سپس دیگر رکورد ها را بر اساس date و time
    باید چکار کنم؟
    در این صفحات چیز هایی گفته شده بود ولی دقیقا نفهمیدم:
    http://stackoverflow.com/questions/3...nt-in-order-by
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/...functions.html
    http://dba.stackexchange.com/questio...another-column

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نوشتن select مورد نظر sql


    SELECT * FROM `tableName` ORDER BY `type`="ویژه" DESC,`date` ASC,`time` DESC

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نوشتن select تو در تو
    نوشته شده توسط maryam.eng در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1394, 09:29 صبح
  2. مشکل در انجام کار مورد نظر
    نوشته شده توسط shs1377 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 17:42 عصر
  3. سوال: مشکل در return مقدار مورد نظر
    نوشته شده توسط K.Mohammadreza در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 23:06 عصر
  4. مشکل در نوشتن کوئری های مورد نظر در SQL Server 2008
    نوشته شده توسط sall_2005_1363 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 18:18 عصر
  5. مشکل در انتخاب آیتم مورد نظر از combobox بایند شده
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •