نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

  1. #1

    Unhappy حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    مشکل این کد چیه ؟

    چرا بعد از اینکه روی دکمه میزنم ارور میده

     protected void BindGrid()
    {
    GridView2.DataSource = ViewState["Users"] as DataTable;
    GridView2.DataBind();
    }


    protected void GridView2_RowDeleting(object sender, GridViewDeleteEventArgs e)
    {
    int index = Convert.ToInt32(e.RowIndex);
    DataTable dt = ViewState["Users"] as DataTable;
    dt.Rows[index].Delete();
    ViewState["Users"] = dt;
    BindGrid();
    }
    protected void GridView2_RowDataBound(object sender, GridViewRowEventArgs e)
    {
    if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow)
    {
    string item = e.Row.Cells[0].Text;
    foreach (Button button in e.Row.Cells[2].Controls.OfType<Button>())
    {
    if (button.CommandName == "Delete")
    {
    button.Attributes["onclick"] = "if(!confirm('Do you want to delete " + item + "?')){ return false; };";
    }
    }
    }
    }


    به این خط ارور میده

    dt.Rows[index].Delete();



    برای پاک کردن یک سطر چیز دیگر هم میخواد ؟

    راستی تیبل ها و سطر ها کجا باید تعریف بشه ؟

    نمونه کد ساده ندارید که ازش استفاده کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    کسی حتی پروژه کار با این ها رو نداره ؟

    پروژه هایی که تو اینترنت هست هر کدوم یه ارور میده

    من الان میتون اطلاعاتو تو دیتابیس وارد کنم فقط نمیتونم ویرایش و دلیت کنم

    لطفا راهنماییم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    سلام . پیشنهاد میکنم بری سراغ Entity Framework . خیلی راحت تره و دردسرش هم خیلی کم تره

  4. #4

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    یعنی عملکردش قوی تر از gridview هست ؟

    من برای پست ها و مطالب سایتم میخوام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    Entity Framework جای گرید ویو رو نمیگیره بلکه یه روش یا بهتره بگیمیه تکنولوژی ارتباط با پایگاه داده هاس . یعنی به جای اینکه هر بار دیتا تیبل و دیتا رو و ... تعریف کنی با 1 خط Select میکنی با 1 خط Update و Delete . گرید ویو سر جای خودش باقیه
    آخرین ویرایش به وسیله maxpayn2 : شنبه 21 فروردین 1395 در 03:53 صبح دلیل: افزودن مطلب

  6. #6

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    شما پروژه در حد ویرایش و اضافه و حذف با استفاده از همین Entity Framework

    نداری ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    پروژه دارم . حجمش خییلی بالاس نمیتونم آپلود کنم . ببین اول باید 1 دونه مدل از دیتابیست به پروژه اضافه کنی . بعد اول صحه کد ها (قبل از پیج لود) 1 نمونه از اون مدل بسازی (use یادت نره) بعد طبق مثال های زیر عمل کنی . یادت نره حتما از Connection String توی Web.config استفاده کنی که تو هر صفحه مجبور نباشی بنویسیش
    Use

    using System.Linq;



    Object of Database Model

    RayyanKongereEntities context = new RayyanKongereEntities();


    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }




    Select

    string mobile = (from m in context.Persons where m.Phone == phone select m.Phone).SingleOrDefault();



    Insert

    if (Page.IsValid)
    {
    int age = Convert.ToInt32(txtAge.Text);


    KongereRegister.Models.Persons persons = new Models.Persons()
    {
    Name = txtName.Text,
    Family = txtFamily.Text,
    Age = age,
    State = ddlState.SelectedValue,
    Email = txtEmail.Text,
    Phone = txtMobile.Text,
    Poems = CKEditorControl1.Text,
    Education = ddlEducation.SelectedValue,
    HowTo = "-",
    Sex = ddlSex.SelectedValue
    };


    context.Persons.Add(persons);
    context.SaveChanges();



    و ....

    پیشناد میکنم تو اینترنت بگردی اموزش هاش رو بینی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    پروژه دارم . حجمش خییلی بالاس نمیتونم آپلود کنم . ببین اول باید 1 دونه مدل از دیتابیست به پروژه اضافه کنی . بعد اول صحه کد ها (قبل از پیج لود) 1 نمونه از اون مدل بسازی (use یادت نره) بعد طبق مثال های زیر عمل کنی . یادت نره حتما از Connection String توی Web.config استفاده کنی که تو هر صفحه مجبور نباشی بنویسیش
    Use

    using System.Linq;



    Object of Database Model

    RayyanKongereEntities context = new RayyanKongereEntities();


    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }




    Select

    string mobile = (from m in context.Persons where m.Phone == phone select m.Phone).SingleOrDefault();



    Insert

    if (Page.IsValid)
    {
    int age = Convert.ToInt32(txtAge.Text);


    KongereRegister.Models.Persons persons = new Models.Persons()
    {
    Name = txtName.Text,
    Family = txtFamily.Text,
    Age = age,
    State = ddlState.SelectedValue,
    Email = txtEmail.Text,
    Phone = txtMobile.Text,
    Poems = CKEditorControl1.Text,
    Education = ddlEducation.SelectedValue,
    HowTo = "-",
    Sex = ddlSex.SelectedValue
    };


    context.Persons.Add(persons);
    context.SaveChanges();



    و ....

    پیشناد میکنم تو اینترنت بگردی اموزش هاش رو بینی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: حذف یک رکورد در دیتابیس در GridView

    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    پروژه دارم . حجمش خییلی بالاس نمیتونم آپلود کنم . ببین اول باید 1 دونه مدل از دیتابیست به پروژه اضافه کنی . بعد اول صحه کد ها (قبل از پیج لود) 1 نمونه از اون مدل بسازی (use یادت نره) بعد طبق مثال های زیر عمل کنی . یادت نره حتما از Connection String توی Web.config استفاده کنی که تو هر صفحه مجبور نباشی بنویسیش
    Use

    using System.Linq;



    Object of Database Model

    RayyanKongereEntities context = new RayyanKongereEntities();


    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }




    Select

    string mobile = (from m in context.Persons where m.Phone == phone select m.Phone).SingleOrDefault();



    Insert

    if (Page.IsValid)
    {
    int age = Convert.ToInt32(txtAge.Text);


    KongereRegister.Models.Persons persons = new Models.Persons()
    {
    Name = txtName.Text,
    Family = txtFamily.Text,
    Age = age,
    State = ddlState.SelectedValue,
    Email = txtEmail.Text,
    Phone = txtMobile.Text,
    Poems = CKEditorControl1.Text,
    Education = ddlEducation.SelectedValue,
    HowTo = "-",
    Sex = ddlSex.SelectedValue
    };


    context.Persons.Add(persons);
    context.SaveChanges();



    و ....

    پیشناد میکنم تو اینترنت بگردی اموزش هاش رو بینی
    عالی بود. خیلی خوب نوشته و توضیح اده شده

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک رکورد در دیتابیس sql
    نوشته شده توسط mashhadpix در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 22:25 عصر
  2. سوال: حذف یک رکورد در دیتابیس
    نوشته شده توسط atp1.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 13:04 عصر
  3. حذف یک رکورد در visual studio 2010
    نوشته شده توسط علی سبزقبایی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 18:17 عصر
  4. سوال: نحوه ی ایجاد و حذف یک ستون در Gridview
    نوشته شده توسط arsolati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 23:37 عصر
  5. سوال: حذف یک رکورد در mysql
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1388, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •