نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کوتاه سازی کلاس ها توابعی که صدا میزنیم

  1. #1

    کوتاه سازی کلاس ها توابعی که صدا میزنیم

    سلام
    کلا آدم تنبلی ام اول بگم و میخوام که برخی از کارها رو ساده تر انجام بدم و یکسره در حال تایپ یه تکه کد مشابه نباشم!
    میخوام این ها رو کوتاه کنم:
    $this->form_validation->set_rules
    $this->input->post
    $this->load->view
    یا امثال این موارد که زیادن!
    مثلا به جای اولی بزنم $rule تمام یا مثلا دومی $posts یا به همین ترتیب...
    کسی کاری نکرده در این باره یا ایده ای نداره!؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کوتاه سازی کلاس ها توابعی که صدا میزنیم

    تو helper میتونی تابعه کوتاه بنویسی مثلا

        function post($fild  ){

    $CI =& get_instance();
    return $CI->input->post($fild);
    }


  3. #3

    نقل قول: کوتاه سازی کلاس ها توابعی که صدا میزنیم

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    تو helper میتونی تابعه کوتاه بنویسی مثلا

        function post($fild  ){

    $CI =& get_instance();
    return $CI->input->post($fild);
    }

    آهان helper خودمو تو مسیر application/helper ساختم با توابع خودم... و مثل helperهای دیگه صداش زدم
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کلاس کامل ذخیره سازی session ها در دیتابیس
    نوشته شده توسط id1385 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1394, 18:03 عصر
  2. سوال: پر کردن یک Array دوبعدی با آبجکت یک کلاس در حالی که داده ها از یک فایل خوانده می شوند
    نوشته شده توسط inf1000 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 19:58 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 17:02 عصر
  4. آموزش: سریال سازی کلاس ها
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 23:42 عصر
  5. مشكل در پياده سازي و بكاري گيري رويه هاي تعريف شده در كلاس ها
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •