نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بدست آوردن آدرس یک فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question بدست آوردن آدرس یک فایل

    سلام
    هر چی توی سایت های ایرانی و خارجی سرچ زدم به نتیجه ای نرسیدم.
    چطوری میشه محل یک فایل را که توی یکی از درایوها قرار داره بدست آورد؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    سلام دوست من
    اگه میخوای یه سرچ بنویسی میتونی با استفاده از توابع بازگشتی روی لیست درایوها، لیست فولدرها و فایلهای زیرمجموعه رو با استفاده از توابع فضای نامی System.IO بدست بیاری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    یه فایل مطمئنا توی درایو C هست منتها آدرسش کمی توی هر سیستمی فرق میکنه.این فایل گاهی خراب میشه و من باید فایل درستی که دارم رو روی اون overwrite کنم یعنی با استفاده از دستور کپی.
    منتها فقط باید ببینم این فایل توی چه مسیری هستش؟(ضمن اینکه فقط بین دو مسیر تردید وجود داره و نه بیشتر)
    شمام خیلی کلی گفتی دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    یه فایل مطمئنا توی درایو C هست منتها آدرسش کمی توی هر سیستمی فرق میکنه.این فایل گاهی خراب میشه و من باید فایل درستی که دارم رو روی اون overwrite کنم یعنی با استفاده از دستور کپی.
    منتها فقط باید ببینم این فایل توی چه مسیری هستش؟(ضمن اینکه فقط بین دو مسیر تردید وجود داره و نه بیشتر)
    شمام خیلی کلی گفتی دوست عزیز
    سلام دوست عزیز ببین یک خط کدی که برات نوشتم به کارت میاد ؟!


    string[] filePaths = Directory.GetFiles(@"D:\", "*.txt");


    listBox1.Items.AddRange(filePaths);


    شما مثلا نام درایوی که فایل داخش هست رو به همراه پسوند همون فایل وارد می کنید بعد آدرس کامل همون فایل داخل لیست باکس نشون میده ، امیدوارم همونی باشه که میخواستین . موفق و پیروز باشید .
    یا علی

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    سلام دوست عزیز! میتونی فضای کاری system.IO رو اضافه کنی با استفاده از دستور File.Exist میتونی بفهمی اون فایل وجود داره یا نه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    چرا وقتی از File.copy استفاده میکنم خطای Access denied میده در صورتی که به صورتی عادی و در محیط ویندوز میتونم کپی انجام بدم؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    چرا وقتی از File.copy استفاده میکنم خطای Access denied میده در صورتی که به صورتی عادی و در محیط ویندوز میتونم کپی انجام بدم؟؟؟
    سلام ، این خطا وقتی رخ میده که شما دارید از طریق برنامه دسترسی پیدا میکنید به محتوای داخل درایو هاتون و سیستم عامل به شما این اجازه رو نمیده و منجر میشه برنامه Access denied بده برای رفع این کار رو درایو مورد نظر کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید و وارد سربرگ Security شده و در بخش Permission for Authenticate گزینه Full control تیک خورده باشد و پنجره رو Ok کنید و وارد پروژه تون بشید و اجراش کنید دیگه از Access denied خبری نیس .
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    این مسیر هم توی XP وجود داره؟؟
    راستش برنامه سر کار هست باید شنبه اونجا تستش کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    آقا جواب نداد....
    جالبه هر بار که سیستم را ریست میکنم یه خطایی میده.اینبار خطا میده :
    logon failed:unknow user name or bad password
    ضمن اینکه این برنامه روی سیستم های داخل شبکه اجرا میشه...
    کسی میتونه کمک کنه؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: بدست آوردن آدرس یک فایل

    کسی راه حلی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن آدرس یک فایل Shortcut
    نوشته شده توسط علیرضا5 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1394, 22:59 عصر
  2. بدست آوردن حجم یک فایل روی Net
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 00:01 صبح
  3. بدست آوردن فیلدهای یک فایل
    نوشته شده توسط devil00x در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 13:53 عصر
  4. بدست اوردن ادرس یک تابع که در یکی از کلاس های برنامه تعریف شده
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 21:01 عصر
  5. بدست آوردن پسوند یک فایل
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •