نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم پشتیبانی کنترل مرورگر از جاوااسکریپت

  1. #1

    عدم پشتیبانی کنترل مرورگر از جاوااسکریپت

    سلام دوستان
    من از کنترل وب خود سی شارپ استفاده می کنم اما مشکل اینجاست که این کنترل جاوا اسکریپت رو پشتیبانی نمی کنه و سایت من درست کار نمی کنه
    چیکار کنم درست بشه ؟
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عدم پشتیبانی کنترل مرورگر از جاوااسکریپت

    سلام دوست عزیز
    برای این کار Internet Explorer رو آپدیت کنید
    پروژه رو روی دات نت 4 معمولی تنظیم کنید
    برای تست می تونید url رو روی سایت زیر قرار دهید
    http://javatester.org/javascript.html
    برای من جواب داد
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: عدم پشتیبانی کنترل مرورگر از جاوااسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برای این کار Internet Explorer رو آپدیت کنید
    پروژه رو روی دات نت 4 معمولی تنظیم کنید
    برای تست می تونید url رو روی سایت زیر قرار دهید
    http://javatester.org/javascript.html
    برای من جواب داد
    موفق باشید
    فرمایشات شمار انجام داده بودم اما جواب نگرفتم
    شما این لینکو تست کن
    http://irsherkat.ssaa.ir/Design/CMinutesCreate.aspx

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: عدم پشتیبانی کنترل مرورگر از جاوااسکریپت

    دوست عزیز سایت که گفتید رو بررسی کردم این بدون استفاده از browser می شه نوشت
    متد که میاد استان رو چک می کنه
    متد post به این ادرس

    http://irsherkat.ssaa.ir/hndlr/Gener...er.ashx?Id=245

    و جواب برگشتی هم این هست


    {"Successful":true,"IsLock":false,"ErrorMessage":n ull,"SuccesfulMessage":null,"WarningMessage":null, "Result":null,"ResultList":[{"LevelCode":"1032006002","ShortName":"قم","Obje ctId":"A1A161917B2201460023D533DD174870","Code":"3 0892","Title":"مرجع ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري قم","List":null}],"Error":null}


    به صورت json
    خیلی راحت و بدون درد سر می شه نوشت این رو
    نمونه کد تو فروم خیلی هست

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: عدم ایجاد کنترل بیش از یک بار
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 10:35 صبح
  2. عدم پشتیبانی فرم تماس از زبان فارسی
    نوشته شده توسط sallamatii در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 16:17 عصر
  3. نمایش و عدم نمایش کنترل image از طریق کد های javascript
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 18:14 عصر
  4. نمایش عکس به جای فلش درصورت عدم پشتیبانی مرورگر از فلش
    نوشته شده توسط p_ooya در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 13:57 عصر
  5. عدم پشتیبانی VC++‎ 2008 از ویندوزهای 9x
    نوشته شده توسط anubis_ir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •