نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

  1. #1

    مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم بدونم چطور میشه تو سی شارپ تمامی صفات یک کلاس رو از طریق یه تابع دیگه بدست آورد؟؟
    یعنی یه تابع بنویسم وقتی نام کلاس رو بهش بدی تمامی صفات رو بهت بده
    اصن میشه؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.DataSource = typeof(Person).GetProperties();
    }
    public class Person
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    public byte Age { get; set; }
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    خیلی ممنون واقعا دستتون درد نکنه

  4. #4

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.DataSource = typeof(Person).GetProperties();
    }
    public class Person
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    public byte Age { get; set; }
    }
    موردی که هست چطور من میتونم مقادیر این صفات رو بدست بیارم؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    میشه یه توضیح بدید چطور میتونیم برای این صفات متغییر های dynamic درست کنیم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    اگر ممکنه توضیح بدین با این روش می خوای چه چیزی رو پیاده سازی میکنی؟ شاید راه های بهتری هم برای پیاده سازی وجود داشته باشد
    شما باید از کلاس یه آبجک بسازی و فقط به property ها و Method هایی دسترسی خواهی داشت که بصورت public و protectedتعریف شده باشند

    var prs=new Person();
    var getname = prs.Name;
    First,solve the problem then write the code

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    یعنی چیزی نیست که بتونیم به صورت داینامیک متغییر بسازیم؟
    مثلا این کلاس ما ۵ تا داره
    یه کلاس دیگه ۱۰ تا داره
    میخوام کل اینا رو با یه متود بگیریم و اونا رو پردازش کنیم
    مثل اینکه یه آبجک اتوماتیک بسازه و هر پروپرتی رو بفرسته به یک متغییر
    میخوام فقط یاد بگیرم شاید به کارمون بیاد

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    چرا میشه این کارو کرد در دو لینک زیر در این مورد بحث شده
    http://stackoverflow.com/questions/2...ass-at-runtime
    http://stackoverflow.com/questions/1...ies-at-runtime
    First,solve the problem then write the code

  9. #9

    نقل قول: مقادیر صفات یک کلاس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    اگر ممکنه توضیح بدین با این روش می خوای چه چیزی رو پیاده سازی میکنی؟ شاید راه های بهتری هم برای پیاده سازی وجود داشته باشد
    شما باید از کلاس یه آبجک بسازی و فقط به property ها و Method هایی دسترسی خواهی داشت که بصورت public و protectedتعریف شده باشند

    var prs=new Person();
    var getname = prs.Name;
    میخوام یه تابعی بسازم که تمامی صفات یک کلاس رو با مقادیرش بهم بده

تاپیک های مشابه

  1. محاسبه دقیق زمان اجرای یک تابع در سی شارپ
    نوشته شده توسط kiani_behzad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1394, 15:25 عصر
  2. سوال: شبکه کردن یک برنامه در سی شارپ
    نوشته شده توسط fq12966 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 07:53 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 18:02 عصر
  4. سوال: اندازه ی یک شی از یک کلاس در سی شارپ
    نوشته شده توسط vahid.bz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 20:30 عصر
  5. import کردن یک dll در سی شارپ
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •