نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دریافت پیام ها از وب سرویس

  1. #1

    دریافت پیام ها از وب سرویس

    سلام و خسته نباشید دوستان

    من از یک سامانه ارسال پیامک تو نرم افزار وی بی استفاده می کنم واسه ارسال پیام از طریق نرم افزار تو سایت یه آموزش هست و ساده میشه استفاده کرد و پیام ارسال کرد .
    اما واسه دریافت پیام نمونه سورسی و یا چیزی نیست..

    می خواستم بدونم کسی اموزشی و یا سورسی در این باره نداره واسه دریافت پیام از طریق وب سرویس...

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    در ضمن واسه ارسال یه فایل dll باهاش هست.

  3. #3

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    سلام
    خب اگر سایت مورد نظر این امکان رو داشته باشه حتما تو راهنماش گذاشته وگرنه شاید کلا چنین قابلیتی نداره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    واسه ارسال پیام که نمونه سورس داره و با شرکت تماس گرفتم گفت میشه اما نمونه سورس نداشت گفت باید خودت زحمتش رو بکشی و مشکل اینجاست که اصلا سر در نمیارم چطوری هست و باید چیکار کرد ...

    یه نمونه فایل Pdf داره اما متوجه نشدم .....گفتم شاید دوستان نمونه ای داشته باشن
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395 در 03:21 صبح

  5. #5

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    سلام
    فایل pdf رو بزار
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    نمونه فایل جهت دریافت پیام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    سلام اقا حامد خبری نشد از این اموزش بالا که گفتم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    سلام

    من یه مورد رو میگم بقیه اش با خودتون (بقیه شون سخت تر هم هست...)

    خوشبختانه سرویسی که گرفتی از http هم ساپورت میکنه...

    البته در مورد امنیت باید دوستان نظر بدن چون در این روش مجبوریم username و password رو توی url قرار بدیم

    باید pdf رو خط به خط بخونی و مرحله به مرحله برای هر متد یه تابع مثل زیر بسازی...


    برای متد GetInboxCount که تعداد پیام های داخل inbox رو میده:

    خروجی به این شکل هست (به pdf دقت کنید):

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <int xmlns="http://tempuri.org/">-1</int>


    باید خروجی که int هست و در اینجا چون username و password غلط بوده عدد -1 خروجی داده رو از بقیه نوشته ها خارج کنیم

    که کدش میشه این زیر:



    Dim Username As String
    Dim Password As String
    Dim isRead As Boolean

    Username = InputBox("", , "username")
    Password = InputBox("", , "password")
    isRead = InputBox("isread", , "True")

    Dim Url As String
    Url = "http://api.payamak-panel.com/post/receive.asmx/GetInboxCount?username=" & Username & "&password=" & Password & "&isread=" & isRead

    Dim R As String
    R = Inet1.OpenURL(Url)

    If InStr(1, R, "<?xm", vbTextCompare) < 1 Then MsgBox "Error Message:" & vbCrLf & vbCrLf & R: Exit Sub

    Dim i As Integer
    i = InStr(1, R, "<int", vbTextCompare)
    i = InStr(i, R, ">") + 1


    Dim j As Integer
    j = InStr(i, R, "</int", vbTextCompare)
    MsgBox Mid$(R, i, j - i)

  9. #9

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    عزیز من اصلا متوجه نشدم ممنون میشم اگه یه سورس در مورد این چیزی که نوشتی بهم بدی ممنونم میشم ..

    خدایی خیلی کارم گیره ...

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    فقط باید Inet یا همون Microsoft Internet Transfer Control رو از Ctl+T اضافه میکردی و کد بالا رو کپی

    به هر حال من فایلشو فرستادم

    کد بالا تعداد مسیج های دریافتی رو نشون میده به شرطی که یوزرنیم و پسوورد صحیح باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    بی نهایت سپاس دوست عزیز ممنون و متشکر.....

    فقط واسه خوندن یعنی بیاد نوش بده متن پیام های که اومده باید چیکار کرد به همین صورت هست میشه اینم یه راهنمایی بکنید ....

    پیشاپیش تشکر ویژه

  12. #12

    نقل قول: دریافت پیام ها از وب سرویس

    دستت همه درد نکنه خوودم پیداش کردم با هر بدبختی بود....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت اطلاعات فارسی از وب سرویس
    نوشته شده توسط cyberman در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1393, 18:06 عصر
  2. سوال: مواجه با خطا در حین ارسال پیام کوتاه از وب سرویس
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1393, 10:40 صبح
  3. دریافت یک رویداد از وب سرویس
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 14:01 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1390, 13:44 عصر
  5. دریافت پیام ها از query
    نوشته شده توسط firststep در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 15:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •