نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر اطلاعات DataGridView همزمان با تغییر آیتمهای ComboBox

  1. #1

    تغییر اطلاعات DataGridView همزمان با تغییر آیتمهای ComboBox

    با سلام
    من در فرمم یک DataGrid دارم که در شروع برنامه اطلاعاتش با توجه به اولین آیتم ComboBox در فرم پر میشود:

    "SELECT chUserName, chDate, chIn, chOut, chDef"+
    "From tblIMS_Personnel"+
    "INNER JOIN tblIMS_PersonnelTime"+
    "ON tblIMS_Personnel.iKartNo=tblIMS_PersonnelTime.ikar tNo"+
    "WHERE chUserName= ' "+Convert.ToString(cboUserName.SelectedValue) " ' "+
    "ORDER BY chDate;"

    چه کدی و در کجای برنامه وارد کنم تا با هر تغییر آیتم ComboBox توسط کاربر، اطلاعات DataGrid نیز تغییر کند؟ در حال حاضر این اتفاق فقط در ابتدای برنامه و لود شدن اولیه ی فرم رخ میدهد.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 04 اردیبهشت 1395 در 14:14 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: تغییر اطلاعات DataGrid همزمان با تغییر آیتمهای ComboBox

    سلام
    کافیه در رویداد SelectedValueChanged مربوط به کمبوباکست، فرم لودت رو صدا بزنی :
    private void comboBox1_SelectedValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1_Load(null, null);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1394, 01:42 صبح
  2. تغییر اطلاعات همزمان با نوشتن حرف جدید در Edit Text
    نوشته شده توسط GH_Seven در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 01:33 صبح
  3. سوال: طريقه نمايش دادن اطلاعات درgridview همزمان با ورود اطلاعات(فوري)
    نوشته شده توسط ms_raha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1388, 18:13 عصر
  4. تغییر رنگ متن یک یا چند سلول از Datagridview وقتی متن از یک combobox دریافت شود
    نوشته شده توسط maziar289 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 14:04 عصر
  5. تغییر آیتمهای یک فرم با توجه به اطلاعات فرم دیگر
    نوشته شده توسط mehdisiavashian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 20:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •