نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار نکردن دستور delete در هاست واقعی

  1. #1

    کار نکردن دستور delete در هاست واقعی

    سلام دوستان
    یک سوال دارم که شاید خیلی مبتدی باشه.
    یک کوئری با دستور delete برای حذف یک سطر از یک جدول توی دیتا بیس نوشتم که تو هاست لوکال به خوبی کار می کنه ولی توی هاست واقعی جواب نمیده. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

    <?php

    if(isset($_GET['itemid'])){

    $sql1=" delete * from tblsabt where id='".$_GET['itemid']."' ";
    $stmt=$db->prepare($sql1);
    $stmt->execute();


    header('location:index.php');

    }else{}


    ?>

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن دستور delete در هاست واقعی

    لاگ فایل هاستتون رو نگاه کنید ببینید چه پیغام خطایی لاگ میکنه ... بفرمایید تا راحت تر و دقیق تر راهنمایی بشه

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن دستور delete در هاست واقعی

    ممنون دوست عزیز
    مشکل حل شد
    ایراد از دستورات قبلش بود.

تاپیک های مشابه

  1. چرا در لوکال آجاکس من کار میکنه ولی در هاست واقعی خیر
    نوشته شده توسط myysl97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 16:38 عصر
  2. سوال: ارسال چند کوئری استرینگ و کار نکردن دستور update در اس کیو ال
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1392, 18:25 عصر
  3. حرفه ای: مشکل کار نکردن URL Routing در هاست
    نوشته شده توسط amir_h251 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 15:44 عصر
  4. حرفه ای: کار نکردن پیغام خطا در دستور ResolveUrl
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 20:10 عصر
  5. کار نکردن دستور هدر در سایت
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 23:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •