نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات از url

  1. #1

    گرفتن اطلاعات از url

    با سلام
    می خواستم صفحات داینامیک با phpدرست کنم اما نمی خوام به شکل زیر باشه
    www.site.ir/index.php?name=p2
    می خوام به این شکل باشه
    www.site.ir/p2
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از url

    $var = $_GET['name'];


    با دستور فوق مقدار متغییر name که در مثال شما p2 هست در متغیری با نام var ریخته میشه که هر جا میتونید ازش استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از url

    نقل قول نوشته شده توسط moha77 مشاهده تاپیک
    با سلام
    می خواستم صفحات داینامیک با phpدرست کنم اما نمی خوام به شکل زیر باشه
    www.site.ir/index.php?name=p2
    می خوام به این شکل باشه
    www.site.ir/p2
    لطفا راهنمایی کنید
    این مبحث بر میگرده به urlRewrite
    جستجو کنید هم در این تالا هم در نت اطلاعات زیادی نسیبتون میشه

  4. #4

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از url

    با عرض معذرت فراوان ، عنوان تاپیک شما باعث شد من به اشتباه بیافتم و جواب شما رو هم کاملا غیرمرتبط بدم، به هر حال معذرت

    در تکمیل پست فرشید خان ، کدی که برای اینکار به کار شما بیاد این هست که باید در فایل .htaccess اون رو قرار بدید :

    RewriteEngine on
    RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?name=$1 [NC,L]

    احتمالا با درج این کد در htaccess پیغام خطا در سایت خود ببینید که اگه اینطور شد خط اول رو حذف کنید مشکل حل میشه

  5. #5

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از url

    باتشکر از دوستان که جواب دادن . مشکل من حل شد

تاپیک های مشابه

  1. برنامه من در لحظه گرفتن اطلاعات از webservice هنگ می کنه
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:10 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 07:36 صبح
  3. گرفتن اطلاعات از متد POST
    نوشته شده توسط manima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 21:50 عصر
  4. 2 سوال فوری در باره PHPBB و گرفتن اطلاعات از فرم
    نوشته شده توسط php_lover در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 23:18 عصر
  5. کمک در مورد اجرا و گرفتن اطلاعات از 1 صفحه Php
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 23:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •