نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Unhappy خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test

    سلام خدمت مهندسین عزیز من به یه خطا برخوردم که به طرز عجیبی جوابش رو پیدان نکردم...
    من یه کلاس تو پروژه ام درست کردم که قراره یه دیتاتیبل رو توی فرم یک پرکنه اما ارور زیر رو میده...
    Severity Code Description Project File Line
    Error CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test D:\test (2)\test\test\search.cs 32

    به نظرتون مشکل از کوجاست؟
    اینم کد:

    TextBox shb = new TextBox();
    public search(TextBox _shb)
    {
    shb.Text = _shb.Text;
    }


    public DataTable baaarname()
    {
    try
    {
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    {
    con.Open();
    }
    DataTable sqlSet = new DataTable();
    SqlDataAdapter ss2 = new SqlDataAdapter("SELECT id , shb , shm , shsh, plk ,clr , cpn , mob ,cid , rid from sanad where shb like N'" + shb.Text + "'", con);
    sqlSet = new DataTable();
    sqlSet.Clear();
    ss2.Fill(sqlSet);
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    {
    con.Close();
    }
    return sqlSet;
    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show("لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    }
    }


    اینم کد فرم یک:



    search ba = new search(shb);
    newmeghdar= ba.baaarname();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test

    سلام...
    وقتی یه تابع می نویسید باید این اطمینان رو داشته باشید که هر اتفاقی سر برنامه بیاد یه مقداری باز می گرده...
    الان تو تابع شما اگه برنامه به بلاک catch بره چیزی برگشت داده نمی شه...می تونید تو این بلاک با return null مشکلتون رو حل کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام...
    وقتی یه تابع می نویسید باید این اطمینان رو داشته باشید که هر اتفاقی سر برنامه بیاد یه مقداری باز می گرده...
    الان تو تابع شما اگه برنامه به بلاک catch بره چیزی برگشت داده نمی شه...می تونید تو این بلاک با return null مشکلتون رو حل کنید
    با سلام و ممنون از راهنماییتون و وقتی که برای بنده میگذارید...
    میشه خواهش کنم که یک مثال برای بنده بزنید؟ ترجیحا با همون کدی که گذاشتم...
    با تشکر مجدد

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test


    public DataTable baaarname()
    {
    try
    {
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    {
    con.Open();
    }
    DataTable sqlSet = new DataTable();
    SqlDataAdapter ss2 = new SqlDataAdapter("SELECT id , shb , shm , shsh, plk ,clr , cpn , mob ,cid , rid from sanad where shb like N'" + shb.Text + "'", con);
    sqlSet = new DataTable();
    sqlSet.Clear();
    ss2.Fill(sqlSet);
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    {
    con.Close();
    }
    return sqlSet;
    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show("لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    return null;
    }
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا CS0161 'search.baaarname()': not all code paths return a value test

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک

    public DataTable baaarname()
    {
    try
    {
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    {
    con.Open();
    }
    DataTable sqlSet = new DataTable();
    SqlDataAdapter ss2 = new SqlDataAdapter("SELECT id , shb , shm , shsh, plk ,clr , cpn , mob ,cid , rid from sanad where shb like N'" + shb.Text + "'", con);
    sqlSet = new DataTable();
    sqlSet.Clear();
    ss2.Fill(sqlSet);
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    {
    con.Close();
    }
    return sqlSet;
    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show("لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    return null;
    }
    }
    آهان حالا فهمیدم مشکل کجا بود واقعا ممنون یک هفته درگیرش بودم و مشکل رو نمیفهمیدم.. راه حلش رو هم جایی هم پیدا نمی کردم...
    مرسیییی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راه حل برای error:not all code paths return a value در visual studio 2008
    نوشته شده توسط behnaz-rose در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 22:32 عصر
  2. مبتدی: خطای not all code paths return a value در تعریف متد
    نوشته شده توسط programming70 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 00:18 صبح
  3. not all code paths return a value
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 07:46 صبح
  4. این خطا چیه:'Context' is not a member of 'website.HomePage'.
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 10:12 صبح
  5. not all code pathes return value
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •