نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    سلام من توی استیمول سافت در زمان اجرا هر دفعه که گزارش میگیرم اطلاعات گزارش قبلی رو توی حافظش داره و توی گزارش جدید میاره و من نمیخوام اینطوری باشه.
    زبان برنامه نویسیم هم سی شارپ هست
    چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    از نمونه اولیه هر بار clone کن

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    بازم همونجوریه هیچ فرقی نکرد

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    دوست عزیز این مشکل برای این بوجود میاد که شما فایل گزارش رو درون خود برنامه ذخیره کردید. برای رفع این مشکل پس از طراحی گزارش اون رو روی هارد ذخیره کنید و سپس لودش کنید داخل متغیری از نوع stimul

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط DostdaraneMahdi مشاهده تاپیک
    بازم همونجوریه هیچ فرقی نکرد
    خوب داری یه جای کار اشتباه میکنی کدت رو بزار بگم تو یه نمونه گزارشه خام داری هر بار بجا استفاده مستقیم از اون ابجکت گزارش کافیه ازش کپی کنی از کپیش استفاده کنی

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: پاک کردن حافظه StimulSoft در زمان اجرا در سی شارپ

    فهمیدم مشکل کجا بود : من دیتا تیبل رو باید خالی می کردم ولی هر دفعه که گزارش می گرفتم اطلاعات قبلی هم همراه گزارش جدید می اومد.
    بازم ممنون از همه ی دوستان اگه اشاره و راهنمایی شما نبود نمی فهمیدم مشکل کجاست.
    یا علی
    کد من به اینصورته:
    ocn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "\\Report.mdb";
    //ocm.CommandText = "select * from tbl_Faktor";
    ocm.CommandText = "select * from tbl_Faktor2 inner join tbl_Faktor ON tbl_Faktor2.ID_Faktor = tbl_Faktor.ID_Faktor";
    ocm.CommandType = CommandType.Text;
    ocm.Connection = ocn;
    oda = new System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter(ocm);
    ocn.Open();
    oda.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt.DefaultView;
    ocn.Close();


    stiReport1.Load("Report1.mrt");
    stiReport1.RegData("Report", dt);
    stiReport1.Show();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شبکه کردن یک برنامه در سی شارپ
    نوشته شده توسط fq12966 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 07:53 صبح
  2. اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 20:59 عصر
  3. import کردن یک dll در سی شارپ
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:21 عصر
  4. اضافه کردن رفرنس ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط soroush68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 19:19 عصر
  5. طریقه رجیستر کردن اکتیو ایکس در سی شارپ
    نوشته شده توسط hhiliahh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 11:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •