نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    Exclamation کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    سلام
    قبلا webkit در کیوت بود که راحت باش چه در ویندوز و چه در اندروید و ... صفحات وب رو لود می کردیم...یه مدتی در طراحی گیم اندرویدی داشتم با cocos2d-x کار می کردم و همیشه کیوت رو خیلی بهتر از این گزینه ها می دونستم چون کتابخونه هاش کراس پلتفرم بود و با یه بار نوشتنش، همه جا جواب می داد...بر خلاف اونای دیگه که همش باید استثنا تو اندروید و آی او اس و دسکتاپ و .. بگذاری و یا بعضی کتابخونه هاش تو ویندوز جواب نمی ده و ...
    حالا که در کیوت های جدید دیگه QtWebView به جای QtWebKit اومده، می بینم که فقط مخصوص اندروید و آی او اس و winRT هست و برا استفاده در ویندوز و MInGW نمی شه کار کرد و باید رفت سراغ QtWebEngine...
    یعنی نمی تونستند اینو همه منظوره کنن؟اصلا قرار هست بشه یا نه؟
    تازه چیزی هم که این لحظه فهمیدم اینه که همون QtWebEngine هم ظاهرا فقط برا msvc کیوت هست نه mingw...
    حسابی حالمو گرفت...به هر چی دلتو خوش می کنی، گند می زنه ...اهههه
    آخرین ویرایش به وسیله ++Hadi++ : دوشنبه 06 اردیبهشت 1395 در 20:31 عصر

  2. #2

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    سلام
    قبلا webkit در کیوت بود که راحت باش چه در ویندوز و چه در اندروید و ... صفحات وب رو لود می کردیم...یه مدتی در طراحی گیم اندرویدی داشتم با cocos2d-x کار می کردم و همیشه کیوت رو خیلی بهتر از این گزینه ها می دونستم چون کتابخونه هاش کراس پلتفرم بود و با یه بار نوشتنش، همه جا جواب می داد...بر خلاف اونای دیگه که همش باید استثنا تو اندروید و آی او اس و دسکتاپ و .. بگذاری و یا بعضی کتابخونه هاش تو ویندوز جواب نمی ده و ...
    حالا که در کیوت های جدید دیگه QtWebView به جای QtWebKit اومده، می بینم که فقط مخصوص اندروید و آی او اس و winRT هست و برا استفاده در ویندوز و MInGW نمی شه کار کرد و باید رفت سراغ QtWebEngine...
    یعنی نمی تونستند اینو همه منظوره کنن؟اصلا قرار هست بشه یا نه؟
    تازه چیزی هم که این لحظه فهمیدم اینه که همون QtWebEngine هم ظاهرا فقط برا msvc کیوت هست نه mingw...
    حسابی حالمو گرفت...به هر چی دلتو خوش می کنی، گند می زنه ...اهههه
    خب اینکه ایراد نیست و نباید حال گرفتگی بهتون دست بده ! شما چرا انتظار دارید از MinGW استفاده کنید؟ دلیل اینکه در MinGW این موارد قابل استفاده نیست طبیعیه چون این کامپایلر رسمی برای ویندوز نیست و تنها پورت شده ای از GCC یونیکس بر روی ویندز هستش و هدف کیوت برای توسعه بر روی موارد پیشفرض هست نه جایگزین اونها، من به شخصه تنها زمانی از MinGW استفاده میکنم که لحظه ای نیاز دارم کد های تحت API لینوکس رو هم در ویندوز بررسی کنم و نه بیشتر!
    بهترین کامپایلر در ویندوز MSVC هست و این طبیعیه به طور پیشفرض همه آپشن ها روش فعال باشه.

    شما به راحتی میتونید از WebEngine در تمامی پلتفرم ها استفاده کنید هم سرعتش بسیار بالاست و هم بسیاری از سرویس هارو میتوتنید در این حالت در اختیار داشته باشید مخصوصا در 5.7 که غوغایی کرده برا خودش.

    به نظر من MinGW بدترین نوع انتخاب میتونه باشه چون قبلا هم خودم به جای MSVC ازش استفاده میکردم و شخصا در بسیاری از پروژه هام باهاش در سکوی ویندوز با مشکل مواجه شدم و در نهایت MSVC رو ترجیح دادم.
    درضمن انتخاب کامپایلر های پیشفرض رو من پیشنهاد میکم درسته که MinGW پورت شده GCC برای ویندوز هست و اینجا با همچین ایراداتی مواجه هستش اما به این معنی هم نیست که کلا روی خود لینوکس این مشکلات رو داشته باشه شما در هر پلتفرمی که هستید از کامپایلر پیشفرض اون استفاده کنید مسلما مشکلی نخواهید داشت.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : سه شنبه 07 اردیبهشت 1395 در 05:49 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    والا در mingw کیوت 5.5 به راحتی باهاش در همه پلتفرم ها کار می کردیم... در ضمن نسخه اندروید تحت ویندوز رو mingw سوار هست و خوب قبول کنید تست برنامه رو سخت می کنه... فک کنید من بخوام یه تست تو ویندوز داشته باشم و ویندوز هم بترکه...
    البته گویا باگی هست که گزارش هم شده...
    http://stackoverflow.com/questions/3...57406#36857406

  4. #4

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    والا در mingw کیوت 5.5 به راحتی باهاش در همه پلتفرم ها کار می کردیم... در ضمن نسخه اندروید تحت ویندوز رو mingw سوار هست و خوب قبول کنید تست برنامه رو سخت می کنه... فک کنید من بخوام یه تست تو ویندوز داشته باشم و ویندوز هم بترکه...
    اینطور هم نیست من شخصا با 5.6 برنامه برای اندروید روی ویندوز کامپایل کردم حتی با WebEngine و مشکلی ندیدم شاید حالا خطایی رو که میگیرید رو بنویسید بهتر بتونیم نظر بدیم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    والا این پیغام رو هم برا WebView می ده و هم برا WebEngine:
    کد HTML:
    Project ERROR: Unknown module(s) in QT: webview
    این تصویر مربوط به سمپل minibrowser خود کیوت هست:

    Untitled.jpg
    متن پیام رو اینجا هم نوشتم:
    http://stackoverflow.com/questions/3...bview-in-qt5-6

  6. #6

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    والا این پیغام رو هم برا WebView می ده و هم برا WebEngine:
    کد HTML:
    Project ERROR: Unknown module(s) in QT: webview
    این تصویر مربوط به سمپل minibrowser خود کیوت هست:

    Untitled.jpg
    متن پیام رو اینجا هم نوشتم:
    http://stackoverflow.com/questions/3...bview-in-qt5-6
    شما باید ماژول WebEngine رو فراخوانی کنید.
    در فایل .pro فراخوانیش کنید : QT += webengine

    و تو فایل QML هم باید از دستور import QtWebEngine 1.2 استفاده کنید.
    و برای وب ویوش هم از WebEngineView استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    شما باید ماژول WebEngine رو فراخوانی کنید.
    در فایل .pro فراخوانیش کنید : QT += webengine

    و تو فایل QML هم باید از دستور import QtWebEngine 1.2 استفاده کنید.
    و برای وب ویوش هم از WebEngineView استفاده کنید.
    ممنون از شما
    ولی به محض اینکه می نویسم:
    QT+=webengine
    یا به عبارتی کامل تر:
    QT+=qml_quick_webengine به جای آندر لاین های بالا از space استفاده کردم.

    یه ارور qmake می ده دکمه های دیباگ و ... از کار می افتند.متن پیام:
    The system cannot find the path specified. The system cannot find the path specified.
    Project ERROR: Unknown module(s) in QT: webengine


    البته من از نسخه اندروید (mingw 32x) استفاده می کنم. نه وب ویو نه وب انجین و ... کار نکرد و همین رفتار رو نشون داد...
    شاید باید یه بار دیگه دانلودش کنم. چون هم تو لپ تاپم (ویندوز 10) و هم سیستم شرکت (ویندوز 7) نصبش کردم همین بود.

  8. #8

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    ولی به محض اینکه می نویسم:
    QT+=webengine
    یا به عبارتی کامل تر:
    QT+=qml_quick_webengine به جای آندر لاین های بالا از space استفاده کردم.

    یه ارور qmake می ده دکمه های دیباگ و ... از کار می افتند.متن پیام:
    The system cannot find the path specified. The system cannot find the path specified.
    Project ERROR: Unknown module(s) in QT: webengine


    البته من از نسخه اندروید (mingw 32x) استفاده می کنم. نه وب ویو نه وب انجین و ... کار نکرد و همین رفتار رو نشون داد...
    شاید باید یه بار دیگه دانلودش کنم. چون هم تو لپ تاپم (ویندوز 10) و هم سیستم شرکت (ویندوز 7) نصبش کردم همین بود.
    نسخه MinGW دسکتاپ در ویندوز شامل ماژول Webengine نیست در پست قبلی هم اشاره کردم که ماژول هایی مثل WebEngine روی کامپایلر پیشفرض موجود هستند البته دقت کنید این مورد فقط در نسخه دسکتاپی MinGw هست یعنی در اندرویدش نباید همچین مشکلی داشته باشیم.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    آووو...فکر کردم منظور شما از پست 4 این بود که رو mingw تست کردید و بعد مشکلی ندیدید...دیگه مجبورم دیگه... باید کامپایلر پیش فرض رو نصب کنم... فولدر qmake اندروید رو هم باید بریزم تو مکان مربوطه ببینیم چی می شه...ممنون..

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    آقای اسد زاده می خوام ببینم چیزی که می گم درست هست یا خیر(تایید نهایی شما هم شرطه):
    باید کیوت ویندوز نسخه
    msvc 64
    بیت رو رو ویندوز 10 نصب کنم و تمام چیزای که برا اندروید نیاز دارم رو از فولدر Qt\Qt5.6.0\5.6
    واقع در کیوت مخصوص اندروید بریزم تو پوشه مربوطه واقع در msvc و به کیت و کیو میک معرفی کنم و بعد می تونم WebEngine و ... رو هم در ویندوز و هم در اندروید داشته باشم درسته؟

  11. #11

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    آقای اسد زاده می خوام ببینم چیزی که می گم درست هست یا خیر(تایید نهایی شما هم شرطه):
    باید کیوت ویندوز نسخه
    msvc 64
    بیت رو رو ویندوز 10 نصب کنم و تمام چیزای که برا اندروید نیاز دارم رو از فولدر Qt\Qt5.6.0\5.6
    واقع در کیوت مخصوص اندروید بریزم تو پوشه مربوطه واقع در msvc و به کیت و کیو میک معرفی کنم و بعد می تونم WebEngine و ... رو هم در ویندوز و هم در اندروید داشته باشم درسته؟
    من متوجه قضیه نشدم ! شما میخواهید برنامه نویسی اندروید کنید یا ویندوز؟
    اگر ویندوز هست که کلا باید از نسخه MSVC استفاده کنید

    نسخه 32 بیتی : http://download.qt.io/official_relea...2015-5.6.0.exe
    و نسخه 64 بیتی : http://download.qt.io/official_relea...5_64-5.6.0.exe

    اما اگه قصد دارین برای اندروید برنامه بنویسید هیچ خبری از MSVC نخواهد بود این نسخه رو باید دریافت کنید که شامل MinGw هستش: http://download.qt.io/official_relea...roid-5.6.0.exe

    در کانال تلگرامی من عضو بشید یه سری مقالات خیلی دقیق راجب این موارد به اشتراک گذاشتم.

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    والا می خوام تا حد امکان رو یه Qt Creator کد بزنم و خروجی اون یکی رو هم رو همون بگیرم..فکر می کنم بشه مایحتاج اندروید رو از نسخه اندرویدی رو msvc کپی و معرفی کرد و رو همون هم خروجی گرفت!

  13. #13

    نقل قول: کتابخونه webview در کیوت 5.6 حالمو گرفت!

    نقل قول نوشته شده توسط ++Hadi++ مشاهده تاپیک
    والا می خوام تا حد امکان رو یه Qt Creator کد بزنم و خروجی اون یکی رو هم رو همون بگیرم..فکر می کنم بشه مایحتاج اندروید رو از نسخه اندرویدی رو msvc کپی و معرفی کرد و رو همون هم خروجی گرفت!
    آهان از این لحاظ!
    شما کافیه فایل pro. رو باز کرده و با کامپایلر مخصوص اندروید کامپایلش کنید ! اصلا نیازی نیست کد نویسی مجدد انجام بدین.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 14:56 عصر
  2. سوال: چگونه میتوان از مقدار متغیری که در یک کلاس است گزارش گرفت ؟
    نوشته شده توسط hary pater در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 20:08 عصر
  3. نمایش رشته فارسی در کیوت
    نوشته شده توسط famani2 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 22:38 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •