نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم انتقال سطر آخر datagridview به اکسل؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    عدم انتقال سطر آخر datagridview به اکسل؟؟

    با کد های زیر امکان گرفتن خروجی از گریدویو امکان پذیر است ولی مشکلی که هست اینه که یک ردیف به آخر انقال داده نمی شود. دلیل چیست؟؟
    مثلا اگر در گرید ویو یک رکورد باشد انتقال نمی دهد حتما باید دو رکورد باشد، آنوقت فقط رکورد اول را انتقال می دهد!!!!!


    private void ToCsV(DataGridView dGV, string filename)
    {
    string stOutput = "";
    // Export titles:
    string sHeaders = "";

    for (int j = 0; j < dGV.Columns.Count; j++)
    sHeaders = sHeaders.ToString() + Convert.ToString(dGV.Columns[j].HeaderText) + "\t";
    stOutput += sHeaders + "\r\n";
    // Export data.
    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)
    {
    string stLine = "";
    for (int j = 0; j < dGV.Rows[i].Cells.Count; j++)
    stLine = stLine.ToString() + Convert.ToString(dGV.Rows[i].Cells[j].Value) + "\t";
    stOutput += stLine + "\r\n";
    }
    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);
    byte[] output = utf16.GetBytes(stOutput);
    FileStream fs = new FileStream(filename, FileMode.Create);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);
    bw.Write(output, 0, output.Length); //write the encoded file
    bw.Flush();
    bw.Close();
    fs.Close();
    }

    کد دکمه:
    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "Excel Documents (*.xls)|*.xls";
    sfd.FileName = "export.xls";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //ToCsV(dataGridView1, @"c:\export.xls");
    ToCsV(dataGridView1, sfd.FileName); // Here dataGridview1 is your grid view name

    }
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395 در 13:51 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: عدم انتقال سط آخر گرید ویو به اکسل؟؟

    دوست گرامی شما در حلقه for یک رکورد کمتر رو شمارش میکنی

    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)

    منهای یک رو بردار .به علامت کوچکتر توجه کن
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات از datagridview به textbox
    نوشته شده توسط mnasrin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 01:27 صبح
  2. سوال: فوري:::: عدم انتقال داده از ديتاست به كريستال ريپورت
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 21:41 عصر
  3. انتقال یک سطر از DataGridView به یه DataGridView دیگر
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 17:09 عصر
  4. مشکل عدم چسبیدن خط آخر صفحه به قسمت اطلاعات در فست ریپورت
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 09:18 صبح
  5. سوال: انتقال اطلاعات از datagridview به textbox
    نوشته شده توسط student12 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 05:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •