نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپلود فایل با multithreding

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    Exclamation آپلود فایل با multithreding

    با عرض سلام
    مشکلی تو ترد دارم اینه که من 1000 تا فایل دارم می خام هر دفعه 20 تا فایل رو برام اپلود کنه
    مشکل اینه چطوری 20 تا ترد رو اجرا کنم که همیشه 20 تا ترد یا تعدادی مشخص ترد اجرا باشه وقتی تردی کارش تموم شد 20 تای بعدی کار کنن منظور همون اپلود فایل
    کد اپلود و بقیه موارد هست فقط بخش ترد مورد دارم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آپلود فایل با multithreding


    string[] files={};
    Parallel.ForEach(files, new ParallelOptions() { MaxDegreeOfParallelism = 20}, files =>
    {
    //Upload the content
    });

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: آپلود فایل با multithreding

    دستورتون خوب جواب داد مشکل چیه وقتی می زنی فرم اصلی دیگه می ره برای خودش هیچ کاری نمی شه کرد
    من با دستور خود ترد می زدم مشکلی نداشتم؟
    الان بخام از داخل ترد به فرمم چیزی رو پاس بدم متد اینوک داره من با Parallel کار نکردم تا حالا

  4. #4

    نقل قول: آپلود فایل با multithreding

    باید با استفاده از Event ها با UI ارتباط برقرار کنید .

    http://www.tutorialspoint.com/csharp/csharp_events.htm

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپلود فايل با ajax
    نوشته شده توسط shekofeh در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 23:52 عصر
  2. آپلود فایل با نام کاربری ؟
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 17:42 عصر
  3. آپلود فایل با پی اچ پی در فایرفاکس
    نوشته شده توسط navid_gh در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 05:58 صبح
  4. آپلود فایل با دلفی(یه دلفی کار حسابی جواب بده)
    نوشته شده توسط jamal1384 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:35 صبح
  5. مشکل در آپلود فایل با حجم بیش از 2 مگابایت
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 07:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •