نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از کیبرد برای حذف اطلاعات جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    استفاده از کیبرد برای حذف اطلاعات جدول

    سلام چگونه از دکمه del کیبرد برای حذف استفاده کنم . اینو نوشتم جواب نداد.

     private void dataGridViewX1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)        {
    //if (e.KeyChar == (char)Keys.Delete)
    //{
    // int m = int.Parse(dataGridViewX1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    // var QDel = db.Tmoshtari.Where(c => c.kodm == m);
    // if (QDel.Count() != 0)
    // if (MessageBox.Show("این مشتری حذف شود؟", "حذف", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    // {
    // db.Tmoshtari.DeleteObject(QDel.Single());
    // db.SaveChanges();
    // Moshtari_Load(sender, e);
    // }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: استفاده از کیبرد برای حذف اطلاعات جدول

    سلام باید در رویداد key down کد مورد نظرت رو بنویسی مثل :
     if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    {


    }

    اگرم بخواین به از کاربر بپرسین که مطمئن هست که میخواد اطلاعات مورد نظر و پاک کنه اینجور بنویسین

     if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    {


    if (MessageBox.Show(" آیا می خواهید فرد مورد نظر را حذف نمایید؟", "", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2) == DialogResult.Yes)
    {

    }
    }

    موفق و شاد و پیروز باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1393, 12:02 عصر
  2. استفاده از Query برای درج اطلاعات بدون استفاده از دستورات SQL
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 23:55 عصر
  3. سوال: استفاده از DBLookupComboBox برای حذف یک رکورد
    نوشته شده توسط omid_safari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 18:42 عصر
  4. سوال: استفاده از DataControls برای ورود اطلاعات
    نوشته شده توسط Hsimple11 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 22:06 عصر
  5. مشکل استفاده از جاوا برای فرستادن اطلاعات
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •