نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

  1. #1

    Unhappy انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

    درود به همه ی مهندسین

    من یه جدول تو دیتا بیس دارم که 4 تا ستون داره و مقادیر مختلفی تو اون نوشته شده است.
    میخوام یه datagridview بسازم و برای آن یه button بزارم و داخل button بگم برو جدول مورد نظر در دیتابیس را و ستون مورد نظر را چک کن و تو هر ردیف که حرف A وجود داشت،اون ردیف رو انتخاب کن و سه ستون دیگر آن ردیف (مقادیر موجود در ستون های دیگر)را تو datagridview نمایش بده
    برای این کار باید پشت اون کلید چه کدی بنویسم؟

    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

    سلام اگه منظور تون رو اشتباه متوجه نشده باشم با کد زیر میشه این کار رو کرد

    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = "کاکشن استرینگ";
    SqlCommand comm = new SqlCommand();
    comm.CommandText = "select * from tblName where col1 like N'%@txt%' or col2 like N'%@txt%' or col3 like N'%@txt%' or col4 like N'%@txt%' ";
    comm.Parameters.AddWithValue("@txt", "عبارت مورد نظر برای جستجو");
    comm.Connection = conn;
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(comm.ExecuteReader());
    dataGridView1.DataSource = dt;

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

    سشبسی.jpg
    اقا این ارور دلیلش چیه

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

    مشکل حل شد و کد درست و بدون اشتباه این است

    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=fdata;Integrated security=True");
    SqlCommand comm = new SqlCommand();
    {
    comm.CommandText = "select CourseName,NameOfMaster,TypeClassroom from mahdodiyat where Time='A'";
    dgvA.AutoSizeColumnsMode = DataGridViewAutoSizeColumnsMode.DisplayedCells;
    conn.Open();
    comm.Parameters.AddWithValue("@time", "A");
    comm.Connection = conn;
    DataTable at = new DataTable();
    at.Load(comm.ExecuteReader());
    dgvA.DataSource = at;
    conn.Close();
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات مورد نظر از database به datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط 1000net مشاهده تاپیک
    سلام اگه منظور تون رو اشتباه متوجه نشده باشم با کد زیر میشه این کار رو کرد

    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = "کاکشن استرینگ";
    SqlCommand comm = new SqlCommand();
    comm.CommandText = "select * from tblName where col1 like N'%@txt%' or col2 like N'%@txt%' or col3 like N'%@txt%' or col4 like N'%@txt%' ";
    comm.Parameters.AddWithValue("@txt", "عبارت مورد نظر برای جستجو");
    comm.Connection = conn;
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(comm.ExecuteReader());
    dataGridView1.DataSource = dt;
    سلام ببخشید در این کد یادم رفت کانکشن رو باز کنم و در نهایت ببندم امیدوارم موفق باشد

    comm.Connection.Open();
    dt.Load(comm.ExecuteReader());
    comm.Connection.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO ??
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 21:25 عصر
  2. سوال: انتقال مقدار مورد نظر از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط papijoon1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 20:54 عصر
  3. سوال: مشکل در برگرداندن دیتاست حاوی رکورد مورد نظر از کلاس به aspxفایل
    نوشته شده توسط amordad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 17:25 عصر
  4. سوال: انتقال اطلاعات یک سطر از دیتاگریدویو به TextBox ها
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 02:27 صبح
  5. مشکل در انتقال اطلاعات یک ستون از دیتابیس به comboBox
    نوشته شده توسط Majid4100 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •