نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Save Dialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389

    Save Dialog

    باسلام
    من میخوام به کاربر سیستم اجازه بدم تا از بانک اطلاعاتی سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنه
    اولا ممنون میشم که بگین شیوه کار چطوریه ؟ عین windows Application پیاده سازی بشه خوبه ؟ یعنی دستور backup خود sql رو اجرا کنم کافیه یانه قلقی، نکته ای یا چیزی داره ؟
    دوما من میخوام وقتی کاربر میخواد نسخه پشتیبان رو ذخیره کنه مسیر رو خودش بر روی دستگاه طرف کلاینت انتخاب کنه برای اینمار نیاز به یه چیزی شبیه save dialog ویندوز نیاز دارم
    میشه راهنمایی کنین از چی باید استفاده کرد ؟
    ممنون

  2. #2
    دوست عزیز کار بسیار سادست فقط به قول شما قلق داره
    در یک مقاله کامل توضیح دادم:
    http://how2learnasp.net/article.aspx...e-ac05969a2f85

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون از راهنماییتون
    راستش منظور من این بود که کاربر برای دادن مسیر ذخیره فایل پشتیبان مجبور نباشد مسیر را تایپ کند بلکه از پنجره save dialog استفاده کند.
    یه چیزی شبیه کنترل input type="file با این تفاوت که این کنترل open dialog را نمایش می دهد و من میخواهم save dialog را به کاربر نشان دهم.
    آیا راهی برای این کار وجود دارد؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    خواهش میکنم اگه کسی راه حلی برای انجام اینکار داره بهم بگه

  5. #5
    سلام
    من از کدی که دوستمون nazaninam داده بودن به صورت زیر برای بک اپ گیری استفاده کردم


    ProtectedSub Button1_Click(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Using con AsNew SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs("ssgshopConnectionString").ConnectionString)
    Dim cmd AsNew SqlCommand("backup_me", con)
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    With cmd
    .CommandType = CommandType.StoredProcedure
    .Parameters.Add(
    "@db_name", "ssgshop")
    .Parameters.Add(
    "@disk", TextBox1.Text)
    EndWith
    Try
    con.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Catch ex As Exception
    Finally
    con.Close()
    EndTry
    EndUsing
    EndSub

    حالا چند تا سوال داشتم.ایا این کد به مجوز خاصی احتیاج دارد؟یا نه همون مجوزهایی که معمولا هاستینگ ها به طور پیش فرض میدهند کفایت میکند؟من کلا کدی میخواهم که به مجوزی غیر از مجوزهای پیش فرض احتیاج نداشته باشد.
    دوم اینکه در تاپیک های مختلف کد زیر را برای restore کردن پیشنهاد شده بود


    RESTORE DATABASE [ssgshop] FROM DISK = N'F:\enternet\backup WITH FILE = 1, NOUNLOAD , STATS = 10, RECOVERY , REPLACE

    میشه دوستان راهنمایی کنند که کد بالا را دقیقا به چه صورت باید استفاده کردم.
    در ضمن اگر در مورد سوالی که sm پرسیده بودند دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشوم راهنمایی کنند

  6. #6
    ....ایا این کد به مجوز خاصی احتیاج دارد؟...
    مجوز ها باید متعلق به SS باشند که به طور پیشفرض این مجوز ها رو داره وگرنه نمی تونه کار کنه.

    میشه دوستان راهنمایی کنند که کد بالا را دقیقا به چه صورت باید استفاده کردم.
    روی یک DataAdapter با متد ExcuteNonequery اجراش کنید.



    یه چیزی شبیه کنترل input type="file با این تفاوت که این کنترل open dialog را نمایش می دهد و من میخواهم save dialog را به کاربر نشان دهم.
    نمیشه!!!

    خواهش میکنم اگه کسی راه حلی برای انجام اینکار داره بهم بگه
    SS پشتیبان رو روی فضای ذخیره سازی محلی خودش ایجاد می کنه و امکان تبدیل به استریم و
    فرستادن برای کاربر (بیننده) وجود نداره.
    اصولاً شما نمی تونید فایلی رو به کامپیوتر کاربر منتقل کنید (که خیلی طبیعی هست)
    تنها راه موجود اینه که یک پشتیبان از DB بگیرید و اونو فشرده کنید و با دادن لینک به کاربر اجازه دانلود به اون بدید.
    پنل های کنترل هاست مثل CPanel یا غیره هم از همین روش استفاده می کنند.

  7. #7
    دوست عزیزبابت راهنمایی کاملتون خیلی ممنون هستم.
    فقط در این مورد
    روی یک DataAdapter با متد ExcuteNonequery اجراش کنید.
    اگه نمونه کد قرار دهید خیلی ممنون میشوم.

  8. #8
    این شی متد هایی داره که با Excute اجرا میشن.
    این متد ها برای اجرای یک دستور روی دیتابیس طراحی شدند.
    تفاوت متد ExcuteNonewuery با سایر اجرایی ها در اینه که این متد هیچ مقداری برگشت نمیده و برای دستوراتی مثل DELETE یا UPDATE یا هر دستوری که مقداری رو برگشت نمیده کاربرد داره.
    پارامتری هم که قبول می کنه همون متن دستور مورد نظر هست.

  9. #9
    سلام
    من از کد زیر برای restore کردن دیتابیس استفاده کردم.


    Dim con AsNew SqlConnection("Data Source=FERESHTE-BDE62C\SQLEXPRESS;Initial Catalog=master;Integrated Security=True")
    Dim cmdselect As SqlCommand
    cmdselect =
    New System.Data.SqlClient.SqlCommand("RESTORE DATABASE [db] FROM DISK = N'F:\enternet\backup\5.bak' ", con)
    Dim da AsNew SqlDataAdapter(cmdselect)

    con.Open()
    cmdselect.ExecuteNonQuery()
    con.Close()


    ولی خطای زیر را میدهد.
    The file 'D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\DATA\model.mdf' cannot be overwritten. It is being used by database 'model'.
    دوستان در تاپیک های قبلی گفته بودند که برای حل این مشکل باید از دیتابیس master استفاده کرد.همون طور که در کد بالا میبینید من هم همین کار را کردم ولی بازهم مشکل حل نمیشودو همین خطا را میگیرد
    میتونم بپرسم مشکل چیه؟ایا درست کار کردم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    شما باید تما User هایی رو که به db متصل اند Kill کنید. البته قبلش باید بهشون اطلاع بدی.

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط amir.taghavizadeh مشاهده تاپیک
    شما باید تما User هایی رو که به db متصل اند Kill کنید. البته قبلش باید بهشون اطلاع بدی.
    سلام
    میشه بگید چه طوری باید این کار را انجام داد.؟یعنی نباید در کد بالا اتصال را با دیتابیس master برقرار کرد.؟
    میشه نمونه کدش را بگذارید؟
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    چرا! باید در master باشه. اما وقتی db in use باشه چطور میخوای db رو Restore کنی. برای Kill کردن شما می تونی از template های SQL و یا از SMO استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر یا به قسمت SQL همین سایت و یا به Book Online مراجعه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در JBuilder 8 Dialog IDE
    نوشته شده توسط ramin2nt2 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 12:32 عصر
  2. dialog bar
    نوشته شده توسط marvel در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 08:26 صبح
  3. فارسی کردن Dialog های استاندارد
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1385, 04:49 صبح
  4. dialog فارسی
    نوشته شده توسط mina_at2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 23:06 عصر
  5. ذخیره کردن یک فرم با فرمت doc. با استفاده از Dialog save
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •