نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت جدول در برنامه

  1. #1

    ساخت جدول در برنامه

    سلام
    من یه برنامه با دیتابیس اکسپریس دارم که میخواهم در هنگام اجرا یه جدول بسازه یه سری عملیات روس انجام بده و پاکش کنه دستورشو نوشتم ویس خطا میده کسی میتونه کمکم کنه؟
    SqlCommand command = new SqlCommand();
    command.Connection = con;
    command.CommandText=@"CREATETABLE tableName (firstName nvarchar(10), lastName nvarchar(10), Id int NOT NULL )";

    command.ExecuteNonQuery();
    البته کانکشتن open شده تو بدنه اصلی برنامه

  2. #2

    نقل قول: ساخت جدول در برنامه

    سلام دوست من
    دستور اسکیوالی که زدی ایراد داره، بین Create و Table باید فاصله داشته باشه و در انتها هم باید پرانتز باز شده رو ببندی
    در ضمن باید متن خطا رو هم میذاشتی

تاپیک های مشابه

  1. ساخت جدول در برنامه C#‎با پایگاه دادهaccess درزمان اجرا
    نوشته شده توسط setareh1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 08:43 صبح
  2. در دلفی -ساخت جدول در اکسس
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 21:36 عصر
  3. ساخت جدول در VB
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 07:18 صبح
  4. ساخت table در برنامه و ...
    نوشته شده توسط ashkan209 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 21:02 عصر
  5. مشکل در ساخت جدول در SP و استفاد از EXEC
    نوشته شده توسط white fox در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 09:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •