نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Enum و عدد متناظر با هر عضو آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    119

    Enum و عدد متناظر با هر عضو آن

    دوستان عزیز سلام.
    من یک Enum دارم که می خواهم یک dropdown رو با اون پر کنم.اعضای این dropdown باید شامل نام عضو و مقدار عدد متناظر با آن عضو باشند. مثلا Text آن male و value آن 2 باشه(2 عدد متناظر با این عضو Enum است). با GetValues فقط نام عضوها رو بهم میده. چه جوری میشه تو یک حلقه این مقادیر عددی رو بدست آورد؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: Enum و عدد متناظر با هر عضو آن


    using System;

    enum SignMagnitude { Negative = -1, Zero = 0, Positive = 1 };

    public class Example
    {
    public static void Main()
    {
    foreach (var value in Enum.GetValues(typeof(SignMagnitude))) {
    Console.WriteLine("{0,3} 0x{0:X8} {1}",
    (int) value, ((SignMagnitude) value));
    } }
    }
    // The example displays the following output:
    // 0 0x00000000 Zero
    // 1 0x00000001 Positive
    // -1 0xFFFFFFFF Negative
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 در 15:11 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تصویر متناظر با هر مقدار در ستونهای DBGridEh
    نوشته شده توسط پوریا_م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 10:48 صبح
  2. سوال: cpp:چگونگی تشکیل مربع متناظر با یک عدد
    نوشته شده توسط EBiN3M در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 21:13 عصر
  3. گفتگو: حذف یک رکورد و حذف رکوردهای متناظر با آن در جدول دیگر
    نوشته شده توسط rana-writes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 20:46 عصر
  4. جمع تاريخ شمسي با هر عدد
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 19:20 عصر
  5. استفاده از , بین هر سه عدد وارد شده و پردازش آن
    نوشته شده توسط sm_ezadpanah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •