نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مقلوب(revers) کردن عدد

  1. #1

    مقلوب(revers) کردن عدد

    سلام.وقت همگی بخیر
    چرا این کد فقط جواب 1 میده.مشکلش کجاست
                Console.WriteLine("please a number enter a revers");
    int y = int.Parse(Console.ReadLine());
    Class3 oclass3 = new Class3();
    Console.WriteLine("revers:");
    Console.WriteLine(oclass3.re(y));
    Console.WriteLine("***********************");
    System.Console.ReadKey();

    و کلاسش اینجوری تعریف کردم
            class Class3
    {
    public int re(int y)
    {
    int x = 1;

    for (int i = 0; i >= y; i++)
    {
    x = y/10;
    x = x/10;
    }
    return x;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 در 22:22 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    سلام
    کد رو در تگ نامناسبی گذاشتید، خیلی قابل فهم نیست ولی چیزی که مشخصه اینه که شرط for مشکل داره.
    من نمی دونم دقیقا با این کد میخواید چی کار کنید ولی شرط for طوریه که فقط عدد ورودی صفر و یا منفی رو میپذیره که در این صورت هم تبدیل میشه به یک حلقه بی نهایت.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط csharpcollegian مشاهده تاپیک
    سلام
    کد رو در تگ نامناسبی گذاشتید، خیلی قابل فهم نیست ولی چیزی که مشخصه اینه که شرط for مشکل داره.
    من نمی دونم دقیقا با این کد میخواید چی کار کنید ولی شرط for طوریه که فقط عدد ورودی صفر و یا منفی رو میپذیره که در این صورت هم تبدیل میشه به یک حلقه بی نهایت.
    موفق باشید

    این برنامه باید یه عدد بگیره و مقلوبش کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    سلام وقت بخیر ، نکته اول بفرمایید منظور از مقلوب کردن یعنی چی ؟ متوجه نشدم و نکته دوم اینکه کدهاتون رو داخل تگ #C قرار بدید اینطور خیلی بهتر میتونم راهنماییتون کنم .

    حلقه For رو هم به این صورت تغییرش بده


    for (int i = 0; i <= y; i++)

  5. #5

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر ، نکته اول بفرمایید منظور از مقلوب کردن یعنی چی ؟ متوجه نشدم و نکته دوم اینکه کدهاتون رو داخل تگ #C قرار بدید اینطور خیلی بهتر میتونم راهنماییتون کنم .
    سلام.وقت شما بخیر.ممنون از پاسخگوییتون
    این برنامه باید در یک کلاس فیزیکی بتونه عدد رو بگیره و مقلوبش کنه .ممنون میشم اشتباه کد رو بهم بگین

  6. #6

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    مثلا عددی مثل 12345 رو بگیره و در خروجی 54321 رو نمایش بده

  7. #7

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    اینو به جای کد کلاست بنویس ببین چی جواب میده
    int x;
    string str;
    for (int i = 0; i <= y; i++)
    {
    x=y%10;
    y=y/10;
    str+=x.toString();
    }
    return str;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 در 23:43 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط sahel013 مشاهده تاپیک
    مثلا عددی مثل 12345 رو بگیره و در خروجی 54321 رو نمایش بده
    خب عذر میخوام این اسمش مقلوب نیست ! اسمش معکوس یک عدد هست که الان شما حلقه ای نوشتی اشکال داره اونطور که توی پست قبلیم نوشتم بنویس و اگر هم میخوای توی محیط Winform بنویسی داخل کافیه داخل کنترل مورد نظرت ( مثلا Button) این کدی که الان من نوشتم براتون بنویسی (کنترل Textbox و Listbox هم به فرم اضافه کنید )



    int num=int32.parse(textbox1.text);
    int inversum=0 , Remain=0;
    While(num!=0)
    {
    Remain=num%10;
    inversum=inversum*10+Remain;
    num=num/10;
    }
    listbox1.items.Add(inversum);



    اگه سوالی داشتید یا اگه خواستید بدونید کد چجوری کار میکنه من در خدمتم .

    پیروز و موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    من بازم به نتیجه رسیدم واقعا نمیدونم چه مشکلی داره
            public int re(int y)
    {

    int x = 0;
    int z = 0;
    while (y != 0)
    {
    x = y/10;
    x = x/10;
    z = z*10 + x;

    }
    return z;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 در 23:49 عصر

  10. #10

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط sahel013 مشاهده تاپیک
    من بازم به نتیجه رسیدم واقعا نمیدونم چه مشکلی داره
            public int re(int y)
    {

    int x = 0;
    int z = 0;
    while (y != 0)
    {
    x = y/10;
    x = x/10;
    z = z*10 + x;

    }
    return z;
    }

    به کدی که برات تو کامنتای بالا نوشتم دقت بکن... متغیر string تعریف کردم که بعد از حصول کامل نتیجه عبارت رو برمیگردونه... اگه از نوع int تعریف کنی ارقام رو با همدیگه جمع میکنه... ما جمع ریاضی نمیخایم. جمع رشته ای میخایم

  11. #11
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مقلوب کردن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط sahel013 مشاهده تاپیک
    من بازم به نتیجه رسیدم واقعا نمیدونم چه مشکلی داره
            public int re(int y)
    {

    int x = 0;
    int z = 0;
    while (y != 0)
    {
    x = y/10;
    x = x/10;
    z = z*10 + x;

    }
    return z;
    }

    بصورت زیر کدها رو اصلاح کن

    public int re(int y)
    {
    int x = 0;
    int z = 0;
    while (y > 0)
    {
    x = y%10;
    z = z*10 + x;
    y = y/10;
    }
    return z;
    }
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. اجازه وارد کردن عدد در TextBox
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 22:39 عصر
  2. برعکس کردن عدد اعشاری
    نوشته شده توسط elaheyenaz_65 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 10:50 صبح
  3. روند کردن عدد در asp.net
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 16:49 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1384, 09:01 صبح
  5. بازی پیدا کردن عدد!!!!!!!!!!!
    نوشته شده توسط aira در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 12:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •