نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه خواندن فایل متنی Embbed شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question نحوه خواندن فایل متنی Embbed شده

    سلام دوستان من در برنامه ای که نوشتم چند فایل متنی رو به صورت Resource به برنامم اضافه کردم .
    و می خوام به صورت تصادفی یکی از اونها رو بخوانه برای این کار این زیر رو نوشتم ولی Exception دارم که فایل رو پیدا نمی کنه .
    فکر می کنم آدرسدهیم غلطه!
    میشه لطفا راهنماییم کنید که این کد رو به شکل بهتری بنویسم ....
    متشکرم

    //
    //Select A GamePlan In Random Form
    //
    string s = "";
    int R = rand.Next(1, 4);
    using (StreamReader sr = new StreamReader(@"GamePlan" + R))
    {
    //string planeOfGameText = Properties.Resources.GamePlan1;
    s = sr.ReadToEnd();
    }
    string[] str = s.Split('.');

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نحوه ی خواندن فایل متنی Embbed شده

    تریس کنید ببینید نام مسیر فایلی که به استریم میدید اصلا درست هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: نحوه ی خواندن فایل متنی Embbed شده

    سلام قربان .
    نام مسیر اشتباه است .
    من نحوه ی درست این کار رو بلد نیستم که چه طور یه فایلEmbed شده رو بخونم البته می خوام حتما با این دستور این کار رو بکنم ....
    میشه راهنمایی بفرمایید

تاپیک های مشابه

  1. نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری
    نوشته شده توسط a.golzar66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1394, 11:07 صبح
  2. سوال: نحوه نمایش فایل متنی ذخیره شده در هاست
    نوشته شده توسط hosein3000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 16:16 عصر
  3. حرفه ای: نحوه خواندن فایل صوتی ذخیره شده در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط Kingpharaoh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1392, 14:56 عصر
  4. نحوه خواندن فایل های متنی unicode
    نوشته شده توسط RF.Ariyapoor در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 03:10 صبح
  5. مشکل در خواندن فایل متنی
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •