نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    سلام دوستان من می خوام یه سری اطلاعات رو از رجیستری بخونم ولی خطا ی نداشتن دسترسی می ده run as adminstator هم کردم با این که ادمینستاتور به اون کلید دسترسی داره ولی باز هم رو این کلید همین خطا رو نشون می ده ممنون می شم کمکم کنید که بتونم اطلاعات این کلید رو بخونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    سلام
    چ خطایی میده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    سلام
    چ خطایی میده؟
    سلام
    Requested registry access is not allowed

  4. #4

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    به جای اسپم زدن کدتون مشکلتون رو کامل توضیح بدید و کدی که نوشتید رو قرار بدید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    به جای اسپم زدن کدتون مشکلتون رو کامل توضیح بدید و کدی که نوشتید رو قرار بدید .
    معذرت می خوام ولی توضیحات رو تو پست اول داده بودم از طرفی هم این مسئله برام مهم بود تاپیک رو میاوردم بالا ک کابرای بیشتری ببینن

    من تو برنامم کل رجیستری رو باید بخونم و همه ی کلید ها رو تو یه treeview نشون بدم و یه سری کار دیگه مشکل من تو خوندن از بعضی قسمت ها (مثل کلید HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\CLSID) هست که وقتی اجرا می شه می گه شما دسترسی به این کلید ندارید می خوام راه حلی پیدا کنم که چطور به این کلید دسترسی پیدا کنم و کلید ها زیر مجموعه ی این کلید رو هم بخونم کار دادن دسترسی باید از طریق نرم افزار انجام بشه
    تو تنضیمات کلید دیدم که ادمینستاتور به این کلید دسترسی داره پس برنامه رو به عنوان ادمینستاتور اجرا کردم ولی فایده نداشت و بازم نتیجه همین بود
    متن ارور هم Requested registry access is not allowed بود

    اینم کدی که ارور می ده

    RegistryKey r;
    r = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(KeyName);


    این رو هم امتحان کردم باز همین ارور رو می ده


    RegistryKey r;
    r = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(KeyName,true);

  6. #6

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

            var regularx64View = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry64);
    var clsidKey = regularx64View.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Classes\CLSID \", RegistryKeyPermissionCheck.ReadSubTree);

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
            var regularx64View = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry64);
    var clsidKey = regularx64View.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Classes\CLSID \", RegistryKeyPermissionCheck.ReadSubTree);
    کلاس RegistryKey متد OpenBaseKey نداره OpenRemoteBaseKey داره منظور همونه؟
    RegistryView هم توی فضای نام Microsoft.Win32 نیست لطفا فضای نامشو بفرمایید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
            var regularx64View = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, RegistryView.Registry64);
    var clsidKey = regularx64View.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Classes\CLSID \", RegistryKeyPermissionCheck.ReadSubTree);
    چون فضای نام ها رو پیدا نکردم این پستو گذاشتم با بالا بردن نسخه ی فریم ورک مشکلم حل شد ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    کد های بالا از ویندوز ۱۰ و نسخه ۶۴ بیتش کار می کنه https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...vs.110%29.aspx
    من از ویندوز ۸.۱ ۳۲ بیت استفاده می کنم باز هم به کلید هایی که پرامیشن اون ها دسترسی کامل داده نشده ارور می ده

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    بصورت زیر کدهاتو اصلاح کن ببین به نتیجه میرسی حتما ویژوال استودیو در مد run as administrator باشه تا مجوز های لازم رو داشته باشی.

    var registryView = Environment.Is64BitOperatingSystem ? RegistryView.Registry64 : RegistryView.Registry32;
    using (var hkcu = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, registryView))
    {
    var clsidKey = hkcu.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Classes\CLSID",false);
    if (clsidKey != null)
    foreach (var Name in clsidKey.GetValueNames())
    if (Name == "مقدار مورد نظر")
    {
    //نوشتن کدهای لازم
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : چهارشنبه 19 خرداد 1395 در 22:02 عصر
    First,solve the problem then write the code

  11. #11

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط ronix3 مشاهده تاپیک
    کد های بالا از ویندوز ۱۰ و نسخه ۶۴ بیتش کار می کنه https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...vs.110%29.aspx
    من از ویندوز ۸.۱ ۳۲ بیت استفاده می کنم باز هم به کلید هایی که پرامیشن اون ها دسترسی کامل داده نشده ارور می ده
    Version Information



    Universal Windows Platform
    Available since 10
    .NET Framework
    Available since 4.0

    ربطی به ویندوز ۱۰ نداره - اون برای Universal هست ...

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    بصورت زیر کدهاتو اصلاح کن ببین به نتیجه میرسی حتما ویژوال استودیو در مد run as administrator باشه تا مجوز های لازم رو داشته باشی.

    var registryView = Environment.Is64BitOperatingSystem ? RegistryView.Registry64 : RegistryView.Registry32;
    using (var hkcu = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, registryView))
    {
    var clsidKey = hkcu.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Classes\CLSID",false);
    if (clsidKey != null)
    foreach (var Name in clsidKey.GetValueNames())
    if (Name == "مقدار مورد نظر")
    {
    //نوشتن کدهای لازم
    }
    }
    برنامه run as adminstator اجرا می شه باز هم وقتی به اون کلید می رسه همون ارور Requested registry access is not allowed

            private TreeNode GetCurrentUser(string KeyName, TreeNode Node)
    {
    var registryView = Environment.Is64BitOperatingSystem ? RegistryView.Registry64 : RegistryView.Registry32;
    using (var hkcu = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.CurrentUser, registryView))
    {
    var r = hkcu.OpenSubKey(KeyName, false);
    if (r!=null & r.SubKeyCount != 0)
    {
    string[] Key = r.GetSubKeyNames();
    foreach (string K in Key)
    {
    TreeNode N = new TreeNode();
    N.Text = K;
    TreeNode e = new TreeNode();
    e = GetCurrentUser(KeyName + "\\" + K, N);
    Node.Nodes.Add(e);
    }
    }
    }
    return Node;
    }

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    Version Information



    Universal Windows Platform
    Available since 10
    .NET Framework
    Available since 4.0

    ربطی به ویندوز ۱۰ نداره - اون برای Universal هست ...
    حق با شماست

  14. #14
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خطای سطح دسترسی در رجیستری ویندوز

    یک user جدید از نوع Administrator در Windows بساز و با این user جدید Login شو و برنامه ت رو تست بزن.کدی که برات گذاشتم تست شده س.
    http://www.codeproject.com/Articles/...istry-with-C-P
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx
    First,solve the problem then write the code

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •