نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ORM for Qt5.x

  1. #1

    ORM for Qt5.x

    من بنا بر نیاز در پروژه‌ها یک orm برای کیوت نوشتم. نمیدونم چند نفر ممکنه در اینجا به چنین چیزی نیاز داشته باشند. اما به هر حال به صورت اوپن سورس منتشر شده و در صورت تمایل می‌تونید استفاده کنید.

    https://github.com/HamedMasafi/Nut

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار arashz4
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    SHiRaZ
    پست
    71

    نقل قول: ORM for Qt5.x

    میشه کاربرد ها شو بگید و چندتا مثل بزنید، می دونم که به دیتا بیس ربط داره ولی چه کاربرد هایی داره.
    ممنون

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: ORM for Qt5.x

    احسنت به شما استاد گرامی...من یکیشو می خواستم...

  4. #4

    نقل قول: ORM for Qt5.x

    شما برای هر موجودیت یک کلاس ایجاد می‌کنید. مثلا یکی برای دانش‌آموز با پراپرتی‌های نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و .... سپس هنگام اجرای برنامه این کتابخانه به طور اتوماتیک جداول مورد نیاز را در دیتابیس ایجاد می‌کند. در آینده اگر فیلدی به این کلاس اضافه/کم شود Nut امکان تغییر دیتابیس را دارد. سپس اعمال درتابیس مثل خواندن، افزودن، جستجو و حذف کردن به سادگی صورت میگیرد. بر خلاف شیوه‌های سنتی نیازی به Hard-Code نیست. چیزی در رشته اعلان نمی‌شود و همه چیز با Auto complete میط توسعه ساده‌تر می‌شود.
    برای اطلاعات بیشتر در پیکی‌پدیا به دنبال ORM بگرد و مطالعه کن.
    همچنین در مخرن GitHub این پروژه متن صفحه اول کمی از کاردکرد این ابزار رو توضی میده

تاپیک های مشابه

  1. looking for motion detection component?
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1395, 10:14 صبح
  2. code for free programs
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 12:47 عصر
  3. oracle For Linux
    نوشته شده توسط hamid_ghagar در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 14:32 عصر
  4. C#‎‎ Builder for All
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1382, 14:21 عصر
  5. event for microsoft agent
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •