نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رفتن به تب بعدی (تب چهارم)

  1. #1

    رفتن به تب بعدی (تب چهارم)

    با سلام دوستان
    من با استفاده از این کد زیر از تب اول به تب دوم و از تب دوم به تب سوم میرم
    ولی وقتی میخوام از تب سوم به چهارم برم عمل نمیکنه
    چکار کنم ؟ممنون
         int currenttab = 0;
    public void nexttab()
    {

    currenttab = tabControl2.SelectedTabIndex;
    currenttab = currenttab + 1;
    if (currenttab < tabControl2.TabIndex)
    {
    tabControl2.SelectedTabIndex = currenttab;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: رفتن به تب بعدی (تب چهارم)

    سلام
    به اینصورت اصلاح کنید

    public void NextTab()
    {
    var currentTab = tabControl2.SelectedIndex + 1;


    if (currentTab <= tabControl2.TabCount)
    tabControl2.SelectedIndex = currentTab;
    }





    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفتن به تب های بعدی با زدن دکمه
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1393, 10:16 صبح
  2. سوال: گذاشتن شرط در یک باتوم برای رفتن به تب ایندکس مورد نظر
    نوشته شده توسط perkas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 03:48 صبح
  3. سوال: رفتن به صفحات بعدی تب کنترل
    نوشته شده توسط morteza@z در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 17:52 عصر
  4. رفتن به شی بعدی با تب
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:32 صبح
  5. Tab order و رفتن به فیلد بعدی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 22:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •