نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو به وسیله linq to xml

  1. #1

    جستجو به وسیله linq to xml

    چگونه میتوان به وسیله linq یه فایل xml رو بر اساس نام و id جستجو کرد
    مثلا در نمونه زیر
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><root>
    <node id="33">
    <Name>ahmad</Name>
    </node>
    <node id="33">
    <Name>ramin</Name>
    </node>
    <node id="34">
    <Name>hasan</Name>
    </node>
    <node id="35">
    <Name>hosein</Name>
    </node>
    </root>


    شخصی که اسمش ahmad و id 33 داره را گرفت

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: جستجو به وسیله linq to xml

    حالا حتما نیاز به استفاده از لینک هست یا اینکه می خوای بر اساس وارد کردن دو مقدار (مانند نام و id)عمل جستجو انجام شود

  3. #3

    نقل قول: جستجو به وسیله linq to xml

    سلام
    یا اینکه می خوای بر اساس وارد کردن دو مقدار (مانند نام و id)عمل جستجو انجام شود
    خب اگه حالا روش دیگه ای هم باشه مشکلی نیست و ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
    من فقط میخوام توی یه فایل xml جستجو کنم حالا هر جور که

  4. #4

    نقل قول: جستجو به وسیله linq to xml


  5. #5

    نقل قول: جستجو به وسیله linq to xml

    حل ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
    آخرین ویرایش به وسیله beginner_1395 : دوشنبه 17 خرداد 1395 در 01:00 صبح دلیل: حل شد

تاپیک های مشابه

  1. جستجو بر اساس عدد به وسیله linq
    نوشته شده توسط amin tavakoli در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1394, 14:54 عصر
  2. سوالی در مورد آپدیت به وسیله linq to sql
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1392, 16:49 عصر
  3. مشکل در کد جستجو به وسیله linq
    نوشته شده توسط aryanss در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 14:33 عصر
  4. دسترسی به عناصر تودر توی XML به کمک linq to xml و ذخیره آنها در جدول
    نوشته شده توسط mahsa_67 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 23:01 عصر
  5. آموزش: تولید متا تگ به صورت داینامیک با استفاده از linq to xml
    نوشته شده توسط omid_kimia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 اسفند 1389, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •