نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پردازش تصویر به صورت موازی

  1. #1

    پردازش تصویر به صورت موازی

    سلام دوستان من این برنامه رو نوشتم که میخوام یک عکس رو به چهار قسمت تقسیم کنم و دو قسمت بالا رو به صورت موازی پردازش کنم و اولین پیکسلی که به رنگ سفید هست رو پیدا کنه و به ما پیام بده البته بعدا رو این قسمت کار دیگه باید انجام بشه

    اما برنامه من ارور میده اگه میتونید بم بگید جریان این ارور چیه و چگونه میشه حلش کرد

    لینک تصویر

  2. #2

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    دوستان کسی نیست کمکم کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    من زیاد وارد نیستم ولی چیزی که از ارور متوجه شدم اینه که باید برای هر کدوم از هسته ها یه image جدا تعریف کنی و از یه image تو هر ۲تا استفاده نکنی

  4. #4

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    اینکار هم کردم جواب نداد

    باز هم همینو میگه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    سورس رو بذار یه نگاه بندازم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    Parallel.Invoke(()=> Core_1(),()=>Core_2());

  7. #7

    نقل قول: پردازش تصویر به صورت موازی

    دوست عزیز خب من از همین استفاده کردم اما نمیتونه یک تصویر رو همزمان پردازش کنه ارور میده

    ارور هم تو عکس بالا گذاشتم

تاپیک های مشابه

  1. برج هانوی به صورت موازی
    نوشته شده توسط maryamghani در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 09:52 صبح
  2. نمایش تصویر به صورت رندم با جاوا اسکریپت ؟
    نوشته شده توسط xerror در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 04:56 صبح
  3. ساخت تصویر به صورت داینامیک با آرایه
    نوشته شده توسط amirsadeghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1385, 23:37 عصر
  4. Scan تصویر به صورت 4*3
    نوشته شده توسط ali643 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •